tiistai 1. toukokuuta 2018

Ällömpiä kavereita

Vapun ja kevään kunniaksi halusin kirjoitella jotain tänne blogiin, mutta valitettavasti rahatilanteeni on nyt tällä hetkellä sellainen, etten mitään voi nyt ostaa. Enkä ole nyt muutenkaan talven aikana leluja ostellut. Kunnes muistin että ostinhan minä jotain (tammikuussa) ja vielä jotain hieman "erikoisempaa".

The Grossery Gang on enemmän pojille suunnattu lelulinja, mutta ainakin itse olen huomannut että näitä keräilee sekä pojat että tytöt, lapset ja aikuiset. Nämä "ällötykset" ovat Shopkinsien sukulaisleluja ja saman valmistajan valmistamia. Shopkins-fanina ilahduin kun näin näitä kaupan hyllyllä, mutta koska hinta on melkein sama kuin Shopkinseilla, niin päätin käyttää rahani mieluummin Shopkinseihin.
 Uuden vuoden jälkeen monella leluosastolla oli alennuksia ja näihinkin oli laitettu kirkas alennuslappu, joten ostin muutaman "ihan vain kokeeksi".  Nämä olikin yllättävän koukuttavia ja olisi kiva saada näitä lisääkin, mutta ainakaan täällä päin näitä ei enää kaupoista löydä. Toivottavasti muitakin kausia on tulossa Suomeen.

Ostin siis viisi Surprise Pack-nimistä "suklaapatukkaa", jossa jokaisessa tuli 2 ällötystä. Harmi kun en löytänyt enää säästämiäni muovisia "pökäleitä" joissa lelut oli piilossa, joten niistä ei ole nyt kuvaa.

Nämä kaikki ovat ensimmäisen kaudelta ja ymmärtääkseni 4. kausi on piakkoin tulossa maailmalla kauppoihin.


Grotty Soap variantti (melkein jokaista sarjan lelua on olemassa kahtena eri värinä). Tämä on rare eli harvinaisempi ällötys. Näiden lelujen materiaali on hyvin pehmeää, nihkeää muovia.


Rotten Apple Pie on myös harvinaisempi löytö. Tämä on jo ihan söpö. Huomatkaa homepilkut.


Vasemmalta oikealla: Oozy Muesli Bar (common), Sickly Salsa Sauce (rare), Unfrozen Pizza (rare) ja Terrible Tomato Sauce (common). Viimeisestä tuo punainen on variantti, normaali väri on sininen (?)


Stale Muffin (common). Pakko nostaa hattua näiden nimien kehittelijöille, ovat kyllä niin mahtavia ja sopivia. Seuraavaksi haluan esitellä tämän hetkisen kokoelmani oman lempparini;


Pudrid Pancakes (common) on omasta mielestäni tosi suloisen oloinen. Mutta kyllä näiden lelujen joukkoon mahtuu muutama oikea ällötys, joten viimeiseksi sitten ne;


Yuck TV Dinner (rare) ja Ice Scream (rare). Siis tuo tv-ateria on jo ulkonäöltään ihan hirveä ja vielä tuo muovin nihkeys. Hyi. Ja tuo jäätelön katse on samaan aikaan häiritsevä ja hauska...

Näitä siis aion ostaa lisääkin kunhan jostain löydän ja varmaan kirjoittelen vielä blogiinkin näistä. Mukavaa kun on kerrankin sellaista kerättävää, mikä ei ole söpöä ja värikästä (vaikka niitä asioita leluissa rakastankin).
 Tätä kirjoitellessa mietin pitäisikö väkertää jonkinlainen suomenkielinen Shopkins-opas jos vaikka joku muukin innostuisi keräilemään. Muutenkin haluaisin Shopkins-juttuja tänne kirjoitella, mutta jotenkin "häpeän" kiinnostustani niitä kohtaan.

Mutta hyvää vappua ja alkanutta toukokuuta kaikille!

1 kommentti:

  1. Shopkins-opas kuulostaa... työläältä tehdä. Mutta varmasti kivalta katsella ja monelle hyödylliseltä, jos sellaisen toteutat! Eikä shopkinseissa muutoinkaan mitään hävettävää. Kiinnostuksen kohde siinä missä muutkin lelut. Kirjoittele ihmeessä niistä, jos innostaa. Oma blogi, omat jutut. :)

    VastaaPoista

Kivat kommentit piristää aina. Jokainen kommentti kuitenkin tarkistetaan ennen julkaisua, joten ne eivät ole näkösällä heti. Kiitos kommentistasi.