torstai 21. helmikuuta 2019

Hei vain, komistus!

Minun piti tässä vaiheessa postata sekalainen tiivistelmäpostaus Barbie-jutuista, mitä olen nyt alkuvuodesta hankkinut, mutta mukavasti huomasin vasta postausta aloitellessa että suurin osa kuvista jäi lataamatta pilvipalveluun ja sieltä tähän uudelle koneelle. Joten piti keksiä korvaava postauaihe.

Taeyang Maguna on toinen Pullip-perheen nukkeni ja ollut minulla vuodesta 2013 asti. Hänen nimensä oli silloin Oscar erään foorumiroolipelihahmoni mukaan. Valitettavasti Oscarilta katosi toinen jalka jo vuosia sitten ja olen jo luopunut toivosta jalan löytymisen suhteen. Todennäköistä on että jalka hukkui jo muutossa ja uusi asukas löysi jalan ihmetellen mikä se on tai kenelle se kuuluu.

Koska Maguna on iholtaan hyvin vaalea, oli korvaavan vartalon löytyminen hyvin vaikeaa. Lisäksi kun yksi pään ruuveista oli jo valmiiksi viallinen ja rikkoi ylimmän ruuvipaikan, jouduin hautaamaan nuken pehmustettuun pahvilaatikkoon odottamaan mitä sillä tekisin. Korjaisinko vai myisinkö jollekin osaavammalle korjattavaksi.

Viime kesänä välillä katselin reppanaa nukkea ja mietin tekeväni nukelle jotain, laittavani kuntoon tai vihdoinkin myyväni. Vasta nyt alkuvuodesta kävin toimeen ja vaihdoin Taeyangille silmät ja laitoin pään kiinni rampaan vartaloon. Stock-peruukki sai nyt kelvata, kun en jaksanut alkaa tilaamaan uutta.


Housut itse tekemäni...

Poitsulta puuttuu vielä uudet ripset, mutta olen melko tyytyväinen noiden harmaiden silmien ja vaalean ihon (+tummien hiusten) yhdistelmään.


Stock-peruukki on vanhuuttaan ihan hirveässä kunnossa. En muuten tykännyt peruukin mallista yhtään nuken saadessani. Nyt mieleni on muuttunut ja voisin ottaa samanmallisen peruukin mustana ja ehkä joillakin kapeilla raidoilla höystettynä.


En vielä oikein tiedä mitä tekisin nukella. Tämä nukke on minulle rakas, koska se on toinen Pullip-nukkeni koskaan ja pidän mahdollisuuksista, joita nuken ulkonäön ja persoonan luominen tuo, mutta toisaalta olen niin laiska nukkejen tuunaaja, että lopputulokseen pääsy on ikuisuusprojekti.


Silmät on ostettu Etsystä vuosia sitten, en edes muista keneltä ne ostin. En vieläkään ole oikein varma, mitä tällä nukella teen, mutta ainakin toistaiseksi komistus saa naurattaa nukkehyllyssä tyttöjä ja pitää sylissä Pang-juja.

6 kommenttia:

 1. Jos Taeyangiltasi puuttuu vain jalkaterä, suosittelen saapasmallisia kenkiä. Täytettä kenkään ja kenkä jalkaan, jolloin jalkaterän puuttumista ei huomaa ja jos löydät oikein napakasti istuvat saappaat, ne jopa pysyvät jalassa ihan yhtä hyvin kuin jalkaterän kanssa. Itsellä on taeyangilla nilkkatappi poikki ja se katkesi uudestaan korjauksesta huolimatta ja herran kohdalla sukka + saapas pelastaa kaiken.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos vinkistä! Taeyangin nykyiseen tyyliin sopiikin saappaat, joten ainakin toistaiseksi jalkaongelma on selätetty. :)

   Poista
 2. Onpas miekkonen ollut sulla jo pitkään! siinä ajassa ehtii tosiaan bondata jo. älä ihmeessä ainakaan myy..! katuisit luultavasti..
  Tykkään näistä taeyangeista ehdottomasti eniten tummatukkaisina(niinku yleensäki miehistä, hehheh..), komea on ja meikki tosi hieno! Peruukki näyttää ihan hyvältä vielä kuvissa mutta tiedän sen tunteen miten se karheus rassaa hermoja. Taeyangia multa ei löydykään, olisi jännä löytää joskus semmonen sopiva (myös hinnaltaan)..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä Taeyang sopi loistavasti siihen ropehahmoon, johon häntä suunnittelin, mutta nykyisin pidän hieman "nörtimmän" oloisista miesnukeista. :D Miekkonen saa viettää tosiaan aikaansa vielä toistaiseksi hyllyssä, kunnes saan päätettyä mitä hänelle teen.

   Poista
 3. Terve! Kiva blogi sinulla. Eksyin tänne ensimmäistä, mutten taatusti viimeistä kertaa ja *klik* nyt olen lukijasi! ;)

  Onpas komea poitsu siellä päällä! Nuo harmaat eye chipit on kyllä kauniit.

  Ja ooh, sinulta löytyy Pang-juja. Ne ovat supersuloisia, vaikken olekaan vielä saanut hankittua yhtään. Ainoastaan kuolannut niitä netissä. ^3^

  Mikäli kiinnostaa, niin minultakin löytyy blogi tästä osoitteesta:


  http://catsandpawpads.blogspot.com/?m=1

  Oikein mukavaa alkanutta viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista ja lukijaksi liittymisestä! Kävin kurkkimassa kivaa blogiasi ja lisäsin sen tuohon sivulle, että voin käydä kurkkimassa myös uudet postaukset!

   Pang-jut ovat tosiaan aika söpiksiä, mutta aika hankalia kuvattavia ja vaatetettavia.

   Poista

Kivat kommentit piristää aina. Jokainen kommentti kuitenkin tarkistetaan ennen julkaisua, joten ne eivät ole näkösällä heti. Kiitos kommentistasi.