maanantai 17. heinäkuuta 2017

Pop! shoppailua

Olen yrittänyt vetää jonkinlaista linjaa omaan Funko Pop!-figuurien keräilyyn, mutta kivoja ja hienoja hahmoja on vain liikaa. Harmi vain, että Suomessa näiden vinyylihahmojen hinnat on aika suolaiset, joten minun tuloillani on tosissaan mietittävä, mitä haluaa ja mitä ei. Kaikkeen kun ei riitä rahaa. Olen jo pidemmän aikaa pitänyt keräilyni pääkohteena Game Of Thrones-hahmoja ja vähään aikaan en ole muita hankkinutkaan. Mutta siskoni houkutteli minut paikalliseen GameStopiin ja sieltä lähti muutama vinyylipönöttäjä mukaan.


Stranger Things Barb on siskolleni, muut ovat minulle. GameStopissa oli tarjous osta 3, maksa 2 ja tuo Rey oli puoleen hintaan.


Tämä Luke oli kyllä täydellinen yllätys. Kuten tarrakin kertoo, on tämä exclusive tämän vuoden Galactic Convention-tapahtumaan, joten hieman mietityttää miten ihmeessä se on löytänyt tiensä pieneen GameStopiin pienessä kaupungissa? Vielä omituisemmaksi asian tekee se, että hyllyssä oli toinenkin samanlainen.

Tämä Pop!-figuuri on ensimmäinen, jonka annan olla kokonaan paketissaan, joten mitään yksityiskohtaisempia kuvia ei ole tulossa.


Tämä versio Reysta on ollut minulla hakusessa jo pidempään. Pidän tästä ihan mielettömästi. Koko figuuri on kivan yksityiskohtainen. Kypärän visiiri on tehty hieman irralliseksi kasvoista, kuten oikeissakin kypärissä. Siksi silmät hieman taittuvat kuvakulmasta riippuen.


En yhtään muista onko tämä Pop! jokin exclusive, sillä en pääse tarkistamaan Pop Price Guide-sivustolta tällä hetkellä, koska ainakaan itselläni sivusto ei näy. Ainakaan paketissa ei ole mitään tarraa, mutta olen huomannut, että se ei välttämättä kerro asian oikeaa laitaa. Exclusive-julkaisuihin ei saata kuulua tarraa tai sitten se on irronnut vahingossa tai myyjän toimesta. Jokatapauksessa olen tyytyväinen että löysin tämän figuurin omiin kokoelmiini.


Ihmeotukset ja niiden olinpaikat-elokuvasta tuttu Niffler on ollut want-listani kärkipäässä jo ilmestymisestään lähtien. Valitettavasti olen ehkä hieman pettynyt tähän figuuriin. Se ei vain ole niin suloinen ja kiva "livenä" kuin muiden kuvissa. Hieman harmittaa, etten ottanut Dobbya tämän sijasta, mutta ei kannata itkeä kun maito on jo maassa. Lisäksi paketissaan Dobby näyttää hirveän kiiltelevältä, aivan kuin materiaali olisi aivan erilaista kuin muissa hahmoissa.


Kuvauksellinen Niffler ainakin on...

Ostin viime viikolla ensimmäisen Rock Candy-sarjan figuurini ja siitä ihanuudesta tulee kaiketi oma postaus kunhan ehdin kaunokaista kuvaamaan. Sitä ennen pitäisi jaksaa kuvata ja muokata varmaan sata kuvaa muista tämän kuun ostoksista. Huoh. Pidän kuvaamisesta, mutta muokkaaminen ja blogiin kirjoittaminen tällä vanhalla, hitaalla koneella on tuskaa ja varsinkin hidasta.

Uutta konetta odotellessa...

4 kommenttia:

 1. Minä en ole oikein koskaan innostunut näistä Pop! Figuureista, en tiedä mielestäni ne eivät ole edes söpöjä :/
  Ehkä yksi syy voi olla sekin että suomessa hinnat on tosiaan tosi suolaisia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näistä tosiaan on olemassa monia mielipiteitä. Ei nämä minunkaan silmääni ole mitään muotoilun ihmeteoksia, mutta tärkeämpää itselleni on se, mitä ne hahmot edustaa, eli omia lempisarjoja, elokuvia yms. Siksi niitä ostankin, vaikka kallista on. Lisäksi pidän tuota Pop! instagramtiliä ja minusta se yhteisöllisyys muiden kanssa tekee näiden keräilystä entistä kivempaa. :)

   Poista
 2. jotkut noista figuista on vaan niin söpöjä, toiset taas mitäänsanomattomia. itselläni on vain 2 tällä hetkellä, wish listillä olisi monta :D tuo niffler on SÖPÖ T___T saman elokuvan muutkin otukset oli hienoja funko pop-figuurina! emp.fi taitaa myydä edullisemmin kuin game stop? toisaalta niihin tulee päälle toki postikulut...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. emp.fistä olen muutaman kerran tilaillut ja postikulut on kyllä aika kalliit, 8 euroa. GameStopista ostan näitä myös siksi, että on ihanaa kun kerrankin jotain tulee Suomeenkin ja myydään ihan livenä meidänkin pikkukaupungissa. Kallista on, mutta jos jonkin haluaa niin... :D

   Poista

Kivat kommentit piristää aina. Jokainen kommentti kuitenkin tarkistetaan ennen julkaisua, joten ne eivät ole näkösällä heti. Kiitos kommentistasi.