maanantai 3. heinäkuuta 2017

Uusia kuoriutujia

Siskoni osti minulle yllätyksenä Hatchimals collEGGtibles 2-packin. En ole nyt näitä pikkuötököitä ostanut, koska aina kun mietin Shopkinsien ja näiden välillä, valitsen Shopkinsit. Tämä yllätyslahja oli mieluinen, sillä haluan näitä lisää ja eihän ilmaisista tavaroista ikinä pahastuta. Kiitos siskolle vielä kerran tämän bloginkin kautta!

Tämän postauksen kuvat ovat kaikki vähän erikokoisia, sillä availussa olin enemmän innoissani noista elukoista kuin kuvien ottamisesta. Edellisen postauksen voi lukea täältä.


Tälläisessä 2-packissa tulee siis kaksi yllätysmunaa ja tuollainen muovinen "pesä", johon munan voi laittaa (ja kaikki kaksimielisyydet nyt huspois). Koska pidän pinkistä, siskoni valitsi paketin tuon pinkin pesän takia.


Kuten opin Pastellipuoli-blogin laajasta ja yksityiskohtaisesta postauksesta , niin noiden munien kuorissa olevat väripisteet kertovat mihin ryhmään munan sisällä oleva elukka kuuluu. Keltainen tarkoittaa siis Savannah-ryhmää ja tuo tumma violetti kaiketi Meadow-ryhmää.


Paketin sisältö esiteltynä yllä. Mukana tuli myös esittely- ja hahmolappunen.


En oikein näin aikuisena keräilijänä voi keksiä mitään käyttöä tuolle muoviselle pesälle. Ainakaan kun olen niin hätäinen näitä aukaisemaan.


Kokeilin avata munaa ilman käsissä lämmittelyä ja yllättävän kovaa ainetta tuo kuori on, koska en saanut sitä rikottua. Joten piti hangata sitä kättä vasten ennen kuin sydämen väri muuttui ja kuori meni rikki.Voi millainen söpöläinen sieltä paljastui! Etsiskelin hahmon lappusesta ja se todella kuului Meadow-ryhmään. Mutta mikä eläin tämä edes on?


Virallisten sivujen mukaan tämä eläin on Kittycan, eli jonkinlainen kissaeläin. Tosi söötti, mutta minua häiritsee miten huonolaatuiselta tämä näyttää. Maalaukset on miten sattuu ja koko lelu täynnä tahroja.


En jäänyt kuitenkaan ihmettelemään vaan kävin seuraavan kuoriutujan kimppuun. Savannah-ryhmästä minulla on jo pinkki kirahvi (tai Girreo), joten toivoin etten ainakaan saisi samanlaista.


Enkä saanutkaan samanlaista vaan todella suloisen ja iloisen näköisen seepran! Tai virallisesti tuon laji on Zebrush.


Valitettavasti tälläkään tuo maalien taso ei ole sieltä parhaimmasta päästä. Mutta suloinen se on kaikesta huolimatta, varmaan suosikkini minulla olevista.


Ehkä hankin itsekin tässä taas pian jonkinlaisen pakkauksen näitä. Nämä ovat kivoja ja tuo aukaiseminen on yllättävän jännittävää. Katselin näitä Citymarketissa ja yritin etsiä munia, joiden pilkut olisivat jotenkin epätavallisia. Yksi valkopilkullinen löytyi ainakin. Mutta en sillä kertaa ostanut, mutta ehkä myöhemmin.

Alla oleva "kuvatarina" on omistettu siskolleni.

Kittycan: "Jee, mitähän kivaa me keksittäs?" Zebrush: *säheltää omiaan*
Kittycan: "Hei, älä tunge samaan aikaan! Et mahdu!" Zebrush: "Mut miekii halluun sinne!"
Zebrush: "Mie meen takasin tänne enkä tuu ikinä pois!"  Kittycan: "Oot aika höhlä välillä."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivat kommentit piristää aina. Jokainen kommentti kuitenkin tarkistetaan ennen julkaisua, joten ne eivät ole näkösällä heti. Kiitos kommentistasi.