maanantai 26. kesäkuuta 2017

Jessikakku

Tuntuu että viime postauksesta on ihan hiiirveän pitkä aika. Jotenkin en ole saanut kirjoiteltua blogiin, tosin ei minulla mitään erityistä kirjoittamista ole ollutkaan. Shopkinseja olen ostanut viime aikoina paljon ja jotenkin en jaksa niistä kirjoitella juttuja kuten muista leluista. Ehkä minua hieman hävettää se, että olen varmasti ainoa yli 18-vuotias Suomessa, joka on innostunut moisista muovinpalasista... Ainakaan en ole törmännyt kehenkään muuhun. :D

Mutta tässä jo aikaa sitten kuvaamiani kuvia Shopkins Shoppies Jessicake-hahmosta, jonka ostin Popetten kaveriksi. Kutsun tätä nukkea Jessikakuksi, sillä jos näitä nimiä olisi suomennettu, niin tällä tytöllä olisi tuollainen nimi, ihan varmasti!


Jessicaken teema on kuppikakut ja sehän näkyy neitosen tavaroissa hyvin selvästi.


Jessicaken parhaat shopkins-kaverit on Cherry Cake (vas.) ja Coco Cupcake (oik.). Aika herkullisen näköiset kaverit!


Jessicaken hiuspanta on yhtä koristeellinen ja yksityiskohtainen kuin Popetten. Kuppikakut onkin siitä hyvä teema, että siihen voi lisätä kaikkea mahdollista, esimerkiksi kirsikoita ja kuorrutetta, ei pelkästään valmiita kakkuja.


Popettella on aivan ihana permanenttikampaus, mutta Jessicaken poninhäntä on ihanan pitkä ja tuo väri on yksi syy siihen, miksi pidän tästä nukesta niin paljon.


Nämä nuket ovat nassuistaan niin iloisia, kuten suurin osa shopkinseistakin. Jotenkin Jessicaken suu näyttää hirveän huonosti maalatulta juuri tässä kuvassa, en muuten ole huomannut maaleissa mitään moitittavaa.


Kuten kuvista huomaa Jessicaken kädet ovat eritavalla kuin Popetten. Pidän Jessicaken käsistä enemmän, sillä Popetten taivutettu käsi on aika hankala. Nuo mukana tulleet ständit ovat täydellisiä näille nukeille, niissä ne pysyvät pystyssä erilaisissakin asennoissa.


Tämä oli tälläinen pikakatsaus, en oikein keksi mitään moitittavaa tästä nukesta. Paitsi tietysti hinnan. Ja hinnasta minä valitan aina, jos jotain olen Suomessa ostamassa. Joten skipataan sen kohdan yli.

Minulla on siis nyt ihan mieletön Shopkins-kuume ja yritän saada sarjoja kasaan ennen seuraavan rantautumista Suomeen (en tiedä varmaksi edes onko mitään tulossa). En tiedä intoutuisinko kirjoittamaan joistakin hankinnoista tänne blogiinkin. Olen myös miettinyt uuden nuken, Pullipin tai Momokon, hankintaa ja siitä varmasti on tulossa juttua, kunhan saan nuken hankittua. Mainoksiakin voisin julkaista, jos muuta postattavaa ei ole, mutta muuten nyt kesällä saattaa olla vähän hiljaisempaa. Tai sitten ei. En koskaan tiedä varmaksi mistä innostun ja milloin.

2 kommenttia:

  1. Noissa nukeissa paketti ja kokonaisuus on jotenkin houkutteleva. Niin ihanan värikkäitä! Muutamasti olen kaupassa katsellut noita tarkemminkin... vielä en ole tullut hommanneeksi :D Vielä! Mulla on tapana ostella yksittäisiä nukkeja eri sarjoista, ei koskaan oikeastaan kerätä kokonaisia sarjoja.

    VastaaPoista

Kivat kommentit piristää aina. Jokainen kommentti kuitenkin tarkistetaan ennen julkaisua, joten ne eivät ole näkösällä heti. Kiitos kommentistasi.