lauantai 19. tammikuuta 2019

Ulos kapselista

Hyvää alkautta vuotta ja tammikuuta kaikille jotka tätä postausta lukevat! Joulu mennä jollotti ohitse ja pukki toi tänne muutaman kivan nuken ja kaksi TY pehmolelua, mutta niistä ei tällä kertaa sen enempää.

Tämän postauksen kuvasin ja muokkasin kuvat jo joulukuun puolella, mutta kaikkien kiireiden takia se jäi kirjoittamatta. Lisäksi tuo vanha koneeni alkaa vedellä viimeisiään ja en saa tähän "uuteen" haluamaani kuvankäsittelyohjelmaa, joten teknisetkin ongelmat haittaavat kirjoittamista.

Ostin ennen joulua muutaman Hasbron Cutie Mark Crew-yllärilelukapselia ja kuvailin yhden aukaisun tänne blogiin. Lelusarjassa on ideana ylisöpöt FIM (Friendship is Magic)-sarjan hahmot ja joukossa on muutama Equestria Girls-hahmokin erilaisten oheishärpäkkeiden kanssa. Nämä tässä esitellyt hahmot on 1. kauden, mutta näin kaupassa jo 2. kauden kapseleita (en vielä ostanut yhtään). Olen hieman myöhässä näiden kanssa, taisivat tulla jo kesällä Suomessa kauppoihin.

Kyseessä on siis tälläinen kapseli.


Kuten leluissa nyt trendikästä on, niin tästäkään et voi tietää mitä sisällä on ennen kuin aukaiset sen. Toisaalta...


...löysin netistä ristiriitaista tietoa siitä, voiko paketissa olevien koodien avulla selvittää mikä hahmo kapselin sisällä on. Koska huhuja, epäilyjä ja keskusteluja löytyi netistä niin valtavasti, en ota itse kantaa tähän arvoitukseen. Koska näistä on tullut/tulossa blind bag-ponien korvaaja, niin olisi kiva jos näissäkin olisi samanlainen tunnistusmahdollisuus kuin blind bageissa. Ei huvittaisia ostaa kymmentä ja saada kuusi samanlaista.

Jatketaan tämän kapselin kanssa. Muovi oli aika vaikea saada paljain sormin irti (en muistanut ottaa saksia viereeni), mutta irtosi kuitenkin lopulta (ja myöhemmin huomasin että muovissa oli sauma, josta sen voi avata...).


Muovin ja pahvin jälkeen sain käsiini kivan värisen muovisen putkilon, jonka sisällä kaikki muuta härpäkkeet olivat.


Pinkkiä ja turkoosia. Ihanan värikästä. Mukana tuli ohjelappunen ja lista sarjan poneista. Laitoin jälkimmäisen syrjään (ja ensimmäisen roskiin), koska en halunnut tietää vielä minkä hahmon sain.


Tässä muovinen kapseli koko komeudessaan. Sateenkaaria ja kivaa itämaista, japanilaista tunnelmaa.

Turkoosi pussi oli aukinainen eikä sen kanssa tarvinnut tapella ilman saksia. Senkun kaatoi vain tavarat ulos.


Pussista paljastui hurjan söpö Rainbow Dash meriponina. Ja sushi jonne Rainbown saa nököttämään.


En kyllä olisi meriponina noin innoissani sushin keskellä... Rainbow Dash on kyllä menevän näköinen harja villisti takana liehuen.


En oikein ymmärrä tämän sarjan näitä ruoka-aiheisia alustoja. Ne eivät ole mitään menopelejäkään mutta tuskin kukaan haluaisi huvikseen istua sushissa. No, ainakin suloisia ne ovat.

Minulta meni näiden kanssa pitkään tajutessa mitä ihmeen tarkoitusta varten mukana tulee tälläinen sydän.


Lopulta valaistuin ja tajusin että ne on tarkoitettu hahmojen alusiksi. En tiedä miksi, sillä kaikki pysyvät pystyssä ilman näitäkin.


Minulla on näitä nyt neljä (kuvatessa vain kolme) 1. kaudelta. Jotenkin nämä kapselit tuntuivat katoavan ennen joulua kaupoista. Ehkä yllärilelubuumin myötä.

Rainbow Dash, EG Sunset Shimmer ja Spike

Kuvasta puuttuu todella suloinen Pinkie Pie kuppikakkunsa kanssa. Olen aika yllättynyt miten yksityiskohtaisia ja laadukkaita nämä ovat, siis tälläisiksi pieniksi leluiksi. Sunset Shimmerin kutreissa oleva hile on tosin levitetty aika sotkuisen näköisesti ja kauhukseni hile vielä varisee irti ja sitä löytyy sitten kaikkialta.

Pidän myös siitä, miten vähän näistä tuli jätettä. Siis pakkausmateriaalia oli vain muovi, pahvi ja turkoosi muovipussukka (+ ohjelappunen). Esimerkiksi L.O.L Surprise-palloihin verrattuna turhaa muovia näistä jäi käteen aika vähän. Tosin jonkun mielestä koko lelu on jätettä ja turha, mutta sellaiset voi mennä pahoittamaan mielensä johonkin toiseen blogiin.


Näitä söpöläisiä saattaa tulla luokseni lisääkin, varsinkin kun kakkoskaudella on mukana joitakin lempihahmojani. Hintakaan ei ole kovin paha (4,99€), mutta tällä hetkellä itselläni on kiikarissa jotain muuta, niin ykkösostoskohde nämä eivät ole.

Tähän vielä loppuun kuvat kaikista kolmesta tavaroineen. Pahoittelut, en saanut kameraa tarkentamaan taustoihin.


P.S. Tein pienen uuden vuoden lupauksen ja päätin kirjoittaa blogiin jokaisesta leluostoksestani. Iiik, mitähän tuli luvattua... Pitää joko ottaa haaste vastaan tai olla ostamatta mitään. :D

5 kommenttia:

  1. Oi sait Spiken <333 söpö myös tuo sushi-rainbow dash :D Nämä muistuttavat mun mielestä Takaran poneja, jotain animemaista noissa silmissä ja "ujoissa" on. Olisipa ihania myös isokokoisina! En pitkään aikaan ole höyrynnyt MLP:stä mutta voisi ostaa näitä pari lisää, niin edullisiakin.

    VastaaPoista
  2. Nyt kun mainitsit niin nämä muistuttavat aika paljonkin Takara-poneja. :D Mietinkin että tutun näköisiä ovat, mutta miksi...no, nyt se selvisi. Kakkosaaltoa tosiaan näkyi jo kaupassa, joten kannattaa käydä ostamassa jos yhtään kiinnostaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. okei hyvä tietää! mulla on vain yksi, kokeeksi kesällä ostin. sain fluttershyn ja söpö onkin. tokmannilla taitavat olla halvimpia...

      Poista
  3. Uuu...miten söpöjä! :3

    Nämä on mennyt minulta kokonaan ohi, en muista kertaakaan nähneeni näitä missän, löytääkö näitä ihan perus Prismasta? Pakko ostaa yksi! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Prismasta löytyy aika varmasti. Olen nähnyt näitä kaikissa isoissa kaupoissa leluosastoilla ja yllätysyllätys ihan pikkukylän hyllylläkin. Kakkoskauden kapselit taitavat olla sellaisia vaalean sinisiä/turkooseja.

      Poista

Kivat kommentit piristää aina. Jokainen kommentti kuitenkin tarkistetaan ennen julkaisua, joten ne eivät ole näkösällä heti. Kiitos kommentistasi.