tiistai 15. elokuuta 2017

Kesäpaketti, osa 1

Kesäkuussa olin ostamassa uutta Pullip-nukkea, mutta koska mikään vakiokauppani Plasticpopin vaihtoehdoista eivät tuntuneet hyviltä, päätin ostaa jotain aivan muuta samasta kaupasta. Olen tilaillut aikaisemmin pariin kertaan kys. kaupasta ja kalliiden postimaksujen (15,90€) lisäksi en löydä yrityksestä moitteen sanaa. Kaupat ovat aina sujuneet hyvin ja paketti on tullut viikossa kotiovelle.

Kesäkuun puolivälissä ovelle saapui paketti, jossa oli tälläinen sisältö;


Re-ment-laatikoita kolme kappaletta ja kaksi Grooven Pang-ju-nukkea. Pang-ju-nuket olivat tarjouksessa, siksi päätin ostaa niitä kaksi. Re-mentit tilasin perinteen vuoksi; olen aina Plasticpopilta tilatessani ostanut niitä ja rakastan niitä! Tämä postaus on kaksiosainen, tässä osassa esittelen Re-mentit ja seuraavassa nuket.

Re-ment on miniatyyritavaroiden ja -ruokien valmistaja, jolta löytyy satoja erilaisia settejä. Ideana laatikoissa on se, että "teemaan" kuuluu yleensä 8 erilaista osaa, joista vasta avaamalla tietää minkä itse saa. Homma on helpompi, jos ostaa yhden pakkauslaatikollisen kerralla, sillä niin saa varmasti kaikki osat koko teemasta. Vaihtelun ja myynnin edistämiseksi seteissä vilahtaa tuttuja hahmoja; Hello Kitty, Gudetama (oma henk.koht. inhokkini btw), Doraemon ja moni muu. Itse pidän eniten mahdollisimman oikean näköisistä ruuista yms, sillä haluan käyttää tavaroita nukeillani (jos mittakaava sopii). Re-mentien mittakaava liikkuu välillä 1:6-1:12. Kaikki ruuat ja tavarat ovat todella yksityiskohtaisia ja hyvin tehtyjä, eikä hinnatkaan ole kovin kalliita (n. 3,50-6€).

Mutta nyt noihin tilaamiini laatikoihin. Ensimmäisenä tälläinen "Ekinaka Sweets". Valitsin tämän ihan vain koska suurin osa vaihtoehdoista näytti hyviltä.


Paketissa näkyy kaikki mahdolliset vaihtoehdot, jota sisältä voi paljastua.


Toivoin saavani 1, 2, 4 tai 5 setin, mutta sisältä paljastui numero 7, joka tällä kertaa ei ollut onnenlukuni.


Ei hajuakaan, mitä nuo ovat. Näyttävät täytetyiltä suklaamunilta. Enkä yhtään tiedä mikä tuo yksi on, mutta se menee hyvin tuonne purkin sisälle. Purkki ja lusikat ovat kivoja.

Toinen boksi on nimeltään "Cherry Blossom Day" ja tämä oli pakkohankinta kun vaihtoehtoja selailin.


Kaikki mahdolliset vaihtoehdot ovat todella ihania ja odotin oikeastaan tätä settiä eniten koko paketissa. Kaikki muut paitsi numero 2 ovat mieluisia, numero kaksi vain vaikuttaa hieman tylsältä muihin verrattuna. Kerrankin minulla oli onni puolellani, sillä halusin eniten numero kolmosen ja sain sen!


Tuo annos näyttää niin hyvältä, että tekisi mieli syödä se. Tuo alustarjotin on ihana, voisin ottaa sellaisen ihan oikeasti itselleni käyttöön.

Viimeinen loota olikin sitten valittu vain siinä mahdollisesti tulevien tavaroiden takia. En tiedä onko tämä joku manga tai anime, mutta "Playback Youth Days" on boksin teema.


Ihania kasari-ja ysäriromuja! Radio ja tietokone oli omalla toivelistalla, mutta setti numero 6 kaivautui esille. Akvaario on toki kiva, mutta miten drinkit, hotellin avain, sytkäri ja tupakka kuuluvat samaan settiin?


Kaikki tavarat on yksityiskohtaisia ja Dita jo iski silmänsä sytkäriin ja tupakkaan, mutta päätin parhaimmaksi piilottaa ne.

Tälläisiä siis näistä tuli. Jokaisesta laatikosta löytyi myös karkki, mutta en syönyt niitä. En ole syönyt aikaisempienkaan Re-ment-boksien karkkeja. Nam, kolme vuotta vanhoja japanilaisia karkkeja...

Seuraavassa postauksessa siis juttua Pang-juista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivat kommentit piristää aina. Jokainen kommentti kuitenkin tarkistetaan ennen julkaisua, joten ne eivät ole näkösällä heti. Kiitos kommentistasi.