lauantai 26. elokuuta 2017

Kesällä kuoriutuneet

Heinäkuun alkupuolella ostin kaksi viiden elukan Hatchimals collEGGtibles-pakettia, joista aikaisemmat juttuni löytyy täältä ja täältä. Yritän kerätä näitä söpöläisiä itselleni mahdollisimman monta tästä ensimmäisestä sesongista, sillä USA:ssa toinen sesonki on jo ilmestynyt kauppoihin (ainakin olen nähnyt kuvia siitä, mitään varmaa tietoa en ole saanut). Täälläpäin isommista kaupoista nämä isommat paketit on jo loppuneet, mutta pienempiä löytyy vielä jonkin verran, mutta välttelen niiden ostamista sillä pihinä keräilijänä haluan saada mahdollisimman monta mahdollisimman edullisesti.

En jaksanut näiden pakettien kohdalla tehdä availupostausta, vaan esittelen eläimet ihan vain näin kuvin ja virallisilta sivuilta löytyvin lajinimin. Munien pilkuista sen verran, että ne on helppo oppia tunnistamaan vertailun avulla ja pilkkujen avulla löytää myös esim. Limited Edition-munat helposti.

Giggle Grove munat tunnistaa tumman vihreistä pilkuista ja niitä löytyi paketeista kaksi kappaletta. Nämä ovat tälläisiä kikattavia kavereita.


Draggle (eli lohikäärme) on todella suloinen, mutta värit voisi olla hieman yhteen sopivammat. Oma henkilökohtainen tavoitteeni on saada kerättyä ainakin nämä kaikki lohikäärmeet. Penguala (eli pingviini/lintu) on myös suloinen, mutta nuo värit on edellen aika hirveät. Kumpikin on yleisiä harvinaisuudeltaan.

Lilac Lake paikan eläimet ovat kaikki muotiltaan samanlaisia kuin muut vastaavat eläimet, mutta näitä yhdistää sama väritys, joka näkyy myös munien pilkuissa, jotka ovat vaalean lilat.


Ensimmäinen collEGGtibles-elukkani oli pinkki kirahvi, joka sai nyt kaverin. Lajinimi näille on Girreo.

Forest eli metsän asukit tunnistaa vaaleasta, kirkkaammasta vihreästä kuin Giggle Groven.


Skunle (eli haisunäätä/skunkki) ei tuon tumman violetin ja turkoosin yhdistelmän takia ole oma suosikkini, mutta söpö koska näyttää niin veikeästi kieltään.

Gardenissa elää puutarhasta tuttuja eläimiä, joita ostamissani paketeissa oli kaksi. Nämä tunnistaa pinkeistä pilkuista.


Bunwee (pupu) ja Snailtail (eli etana) eivät tuntuneet kovin erikoisilta esittelypaperissa, mutta omana nämä on tosi suloisia. Luulin muuten kuvien perusteella tuota etanaista madoksi/toukaksi ja myös sen takia en ollut sen ihailija aluksi.

Viidakon eli Jungle-munat tunnistaa tumman violeteista pilkuista.


Tämä Tigrette (eli tiikeri) oli toisen paketin se viides ja näkyvä eläin. Pidän tästä elukasta todella paljon, sillä se on niin leikkisän näköinen ja nuo värit on samaan aikaan kuin oikean tiikerin, mutta ei sitten kuitenkaan.

Hieman viileämmässä paikassa tykkää asua Polar Paradise-paikan eläimet, jotka tunnistaa harmaista pilkuista. Nämä eläimet on valmistettu sinisestä, läpinäkyvästä muovista ja omaan silmääni nämä on todella kauniita!


Pengualahan se siinä taas. Virallisilla sivuilla tällä on pinkit siivet, mutta omallani on muiden tapaan hopeiset. Tämä on harvinainen harvinaisuus-asteeltaan. Haluan Polar Dragglen!

Desert/Aavikon asukkaista minulla on vain yksi ja tämä tuli toisen pakkauksen näkyvänä eläimenä. Tämän paikan munat tunnistaa helposti oransseista pilkuista.


Koalabee on virallisilla sivuilla ja esittelypaperissa paaaaljon vaaleampi, omani on taas violetin ja turkoosin huono yhdistelmä. Mutta tuo ilme! Ihan kuin koala-parka olisi ihan pihalla eikä tiedä edes missä on.

Pitkän etsimisen ja kaivelun jälkeen löysin paketin, jossa oli yksi muna, jossa oli turkoosit pilkut. Vihdoinkin, Limited Edition Cloud Cove!


Ihanaa, se on Draggle! Ihanaa, se on nukkapintainen! Pettymys, sillä raukkaparka on koko ajan nokallaan, sillä sen on mahdoton seistä. Onko nämä tarkoitettu ripustaa jonnekin lentämään vai mikä järki on tehdä lelua, joka on koko ajan rähmällään?

Pahoittelut rumista sormista...

Pakko myöntää, että vaikka tämä nukka-Draggle on aikamoinen pettymys, se on silti tähän astisen kokoelmani söpöin ja oma lempparini.

Tämän postauksen kaikki eläimet ovat yleisiä harvinaisuus-asteeltaan, paitsi tietysti Polar Penguala ja LE-Draggle. Jotenkin tuntuu hirveän vaikealta saada harvinaisempia elukoita, mikä tietysti on tarkoituskin, mutta silti minulla on koko kokoelmissa vain kolme harvinaista 17 eläimen laumasta.

Hatchimals collEGGtibles on kyllä aika kovaa ainetta, sillä olen lievästi koukussa. En vielä niin pahasti kuin Shopkinseiden kohdalla, mutta huomaan valkkaavani kaupassa paketteja LE-munia etsien. Pitää yrittää vielä muutama paketti ostaa tätä ensimmäistä sesonkia ja sitten odotella toista Suomeen saapuvaksi. Nämä ovat tainneet olla kuitenkin suht hyvin myyviä, joten jatkoa jopa Suomessa on luvassa.

Tämä elokuun loppu on ollut omituista nukkeaikaa, huomaan haalineeni erilaisia nukkeja alennuksesta ja samalla ostanut kuin huomaamattani uusia L.O.L Surprise!-palloja jo muutaman lisää. Niistä siis lisää tulevissa postauksissa.
Ja arvontaakin olen miettinyt pidettäväksi ennen joulua, siitäkin lisää sitten aikanaan... ;)

2 kommenttia:

  1. Minäkin kesällä ostin yhden kahden munan setin ja sieltä tuli vaalenounainen kirahvin näköinen savanni alueelta ja polaris alueelta sellainen husky koiran näköinen otus joka on kyllä huippu söpö <3
    Että siinä mielessä kävi itsellä hyvä tuuri koira figuurien keräilijänä, että osui kohdalle juuri se minkä halusinkin :)

    VastaaPoista
  2. Hauskoja muna-asukkeja! Otusten ilmeet ovat mainioita. :) Omat suosikkini ovat kikattavat hahmot. Myös tuo violetti kirahvi näyttää oikein kauniilta.

    Minunkin pitäisi kuvata pari kesällä tullutta hahmoa. Enemmänkin tekisi mieli, mutta kaupassa aina jahkaan, raaskiiko sitä kuitenkaan... Ehkä on raaskittava, koska olisi vielä monta hahmoa, joita toivoisin.

    VastaaPoista

Kivat kommentit piristää aina. Jokainen kommentti kuitenkin tarkistetaan ennen julkaisua, joten ne eivät ole näkösällä heti. Kiitos kommentistasi.