maanantai 5. kesäkuuta 2017

Shopkins Shoppies Popette

"Only Shopkins I have right now. 😁
They're cute and funny, but somehow I'm not interested collecting more of these. But maybe I change my mind (which is very likely)."


Siinäpä suora lainaus Instgramin lelutililtäni helmikuulta. Miten hyvin tunnenkaan itseni, kun tiesin että kyllä se mieli vielä muuttuu. Shopkins-hahmoja on kerääntynyt minulle jo pieni kasa. Odotinkin milloin Shopkins Shoppies-nuket tulisivat Suomeen. En näitäkään ajatellut ostavani, kunhan uteliaisuudesta halusin nähdä ne "livenä". Mutta kun näin Popetten Citymarketin hyllyssä, minun oli pakko saada se.


Shopkins Shoppies-nuket ovat eräänlainen spin-off-lelusarja Shopkins-hahmoille. Jokaisella Shoppies-tytöllä on oma persoonallisuus ja teema. Popetten teema on popcornit. Ja teema näkyy nuken vaatetuksessa, hiuksissa ja tavaroissa.

Kampa
Laukku

Popetten parhaat Shopkins-ystävät ovat Polly Popcorn (vas.) ja Bowl-Inda Popcorn (oik.). Bowl-Indan nimi on mielestäni nerokas, kuten moni muukin nimi Shopkins-maailmassa.


Mutta ajattelin tässä postauksessa keskittyä enemmän tähän Shoppie-tyttöön. Popetten hiuksetkin ovat kuin popcornia, juuri tuo ihana permanentti sai minut ihastumaan tähän nukkeen.


Paketissa tuli nuken lisäksi siis laukku, kampa ja kaksi erikois-Shopkinsia. Lisäksi tuli vielä V.I.P.-kortti, jonka koodilla saa jotain extraa Shopkins-pelissä (en ole pelannut, joten en tiedä mitä koodilla saa). Nukelle tuli myös pieni ständi, jolla Popette pysyy hyvin pystyssä.


Nämä nuket ovat pieniä, ehkä jotain 15cm korkeintaan. Puvun yläosa on moldattu, mutta hameosan saa riisuttua. Alla on maalatut alushousut. Kengät saa jalasta ja nukke taipuu istumaan.


Käsiä ei saa taivutettua muuta kuin kainalosta. Popetten toinen käsi on jotenkin ärsyttävän koukussa, sitä ei saa edes kunnolla lanteille, että näyttäisi hyvältä. Kädet pyörii ympäri, joten jonkinlaiset poseeraukset onnistuu. Päätä saa käännettyä sivuille, ei ylös ja alas.


Pidän paljon nuken pirteästä naamasta. Tuo iloinen ilme on vain suloinen. Ehkä silmiin kaipaisi hieman enemmän "eloa", sillä loppujen lopuksi ne ovat aika tuijottavat, mutta silti tuo nassu on todella ihana! Kenkiin olisin toivonut hieman enemmän värejä, sillä yksityiskohdat eivät näyt kun niitä ei ole edes maalattu. Noissakin kengissä on pienet popparikulhot korkoina.

Popetten panta on täynnä yksityiskohtia.

Hintaa Popettella oli 19,95€. Minulle sattui hinnan kanssa pieni sekaannus, sillä hyllyssä ei ollut vielä hintaa näille ja kysyin sitä siis myyjältä. Myyjä tarkisti hinnan kassasta ja sanoi hinnaksi 8,49€. Olin heti että ei voi olla noin halpa, ei Suomessa. Mutta otin hyllystä mukaan myös Bubbleisha-hahmon, jos vaikka hinta olisikin oikein. Arvasin, ettei hinta mitenkään voi olla niin alhainen, joten Bubbleisha jäi kassalle ja otin vain Popetten. Kassalla oleva myyjä ei tuntunut uskovan, kun sanoin toisen myyjän tarkistaneen hinnan, joten koko kauppareissusta jäi hieman paha mieli. Kiitos vain, Citymarket!


Kallishan tämä nukke on, samalla hinnalla olisin saanut Fashionistan. Mutta joskus on vain pakko ostaa se, minkä haluaa, eikä alkaa miettimään järkevämmin. Popette ei ole enää ainoa Shoppies hyllyssä, vaan ostin sille kaveriksi Jessicaken. Siitä sinitukasta lisää toisessa postauksessa. Hankintalistalla näistä on ainakin Peppa-Mint, Donatina, Sara Sushi ja Gemma Stone. Rakastan noita nimiä!

Tähän loppuun pari Shopkins-kuvaa, koska en tiedä mihin näitä laittaisin.

Sasha Belt ja Comfy Chair (Season 4)
Flushes ja Doggy Bowl (Season 4)

2 kommenttia:

 1. En tiedä, oletko jo huomannut tai hankkinut muualta, mutta Gemma Stone on nyt ilmestynyt myyntiin Suomessa. Ainakin TRU ja BR-lelut myyvät. Nätti nukke! :)

  Näitä Popetten kuvia on kiva katsella. Näyttää niin pirteältä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ilmoituksesta, kävin heti kun mahdollista hakemassa Gemman BR-leluista! On kyllä ihana ja nätti!

   Poista

Kivat kommentit piristää aina. Jokainen kommentti kuitenkin tarkistetaan ennen julkaisua, joten ne eivät ole näkösällä heti. Kiitos kommentistasi.