maanantai 12. kesäkuuta 2017

Vastakohdat

Tässä postauksessa pari uutta nukkea muutaman viikon takaa. Ensimmäinen on Fashionistas/MadeToMove-hybridinukke, jolle en ole vieläkään keksinyt minkäänlaista nimeä.


Tadaa! Uusi studio! Tosin tässä blogissa olen kuvannut ainakin Hatchimals-postauksen jo tällä kuvaustaustalla, joten mikään uusi se ei enää ole. Tämä on jo kolmas valmistamani taustasysteemi viime syksyn jälkeen, joten lopultakin alan löytää ratkaisuja ja oppia omista virheistä, joten tämä on kaikista taustoista onnistunein, kätevin ja tukevin.


Koska innostukseni Barbie-nukeista on vielä uutta, minulla ei ole laajaa asuvalikoimaa nukeilleni. Joitakin vanhempia vaatelöytöjä kirpputoreilta tai omasta lapsuuden kodista ja sitten ostamieni nukkejen vaatteet. Tässä postauksessa stailasin hybridini MTM-housuihin ja Fashionistas paitaan ja kenkiin. Tuo paita on edelleen ihan hirveä, mutta näyttää paremmalta housujen kanssa kuin pelkkänä "mekkona".


Tämä MTM-vartalo on minulle uusi tuttavuus. Olen kyllä nähnyt kuvia siitä, mutta en ole päässyt sitä itse vääntelemään. Ja väänneltävää riittää. Tämä on nukke-vartalo, jota jokainen kuvausta harrastava nukkeilija on odottanut. Nivellyksiltään tämä muistuttaa omaa, pois-jo-myytyä-hartsinukkeani, sillä erotuksella, että tässä vartalossa pose pysyy, eikä saata yhtäkkiä kuminauhojen takia rämpsähtää ties mihin asentoon.


Olen huomannut, että tällä nukella jää leikkimään paljon pidemmäksi aikaa kuin muilla. Jos ajattelee, että laitan sen hyllyyn posettamaan jotenkin kivasti, niin sitä kivaa posea etsii vielä puolenkin tunnin päästä.

Miinuspuolena tällä ihanuudella on hinta. Noin 30 euroa pelkästä vartalosta ei houkuta, varsinkaan kun itselleni esim. jalkapalloileva ja karate-Barbie ovat omaan makuuni naamoiltaan liian "normaalin" näköisiä ja tylsiä. Joten sitten pitää hankkia sopiva uusi pää ja siihen menee rahaa. Ulkomaillakaan nämä ei näytä olevan kuin ehkä kympin halvempia.


Kuvatarinoihin nämä MTM-vartalot on kyllä aivan ykkösiä. Posejen lisäksi onnistuu kaikenlaiset mielentilat;

Kohtalokas...
Surullinen

Mutta kyllä näitä vartaloita tulee varmasti hankittua joskus lisää. Varsinkin, jos muillakin tulevilla nukkeostoksilla on yhtä onnetton vartalo kuin tällä seuraavalla...


Ostin viimeinkin ensimmäisen Project Mc2-nukkeni! Satuin käymään Prismassa ja siellä, alelaarissa oli kolme PMc2-nukkea, 20 euroa kappale! Koska en silloin ollut rahoissani, otin vain tämän Adrienne Attomsin. Seuraavana päivänä kun taas rikastuin, kävin hakemassa Camryn Coylen. Punapäästä lisää myöhemmin. Hassu juttu, että nyt samaan Prismaan oli tullut lisää Bryden Bandweth-nukkea ja hinta oli sama vanha 38,95€.

Mutta yksi syy siihen, miksen ole ostanut näitä nukkeja aikaisemmin, vaikka ne nättejä ovatkin, on se, että jo paketissa ollessa näiden vartalot näyttävät niin halvoilta ja huonoilta. Tuo muovi on todella inhottavan tuntuista ja hajuistakin. Adriennen polvet ovat ala-arvoiset; ne eivät pidä yläruumista ollenkaan ylhäällä, vaan neiti on koko ajan taipuneena omituiseen takakenoiseen Matrix-asentoon. Mukana tulleessa telineessä neiti näyttää taas niin juopuneelta, etten tiedä mitä tehdä. Nämä nuket kun eivät istukaan mitenkään sulavasti... Näissäkin kuvissa Adriennen joutui asettelemaan huolellisesti nojaamaan seinään ja silti nukke saattoi yhtäkkiä kaatua kumoon polvien petettyä. Onko näissä nukeissa mitään muuta hyvää puolta kuin niiden mielettömän kauniit naamat?


Adriennen perustyyli on aika mummomainen, joten parin kuvan jälkeen heitin tuon villapaidan mäkeen. Lopputulos on paljon nuorekkaampi.


Silmissä nuken kauneuden salaisuus. Tulee mieleen aivan ihanat Moxie Teenz-nuket muutamien vuosien takaa. Tuo kaulakoru ei tunnu sopivan asuun yhtään, mutta se oli niin tukevasti kiinni, etten uskaltanut alkaa repimään kesken kuvausten.


Pidän Adriennen tyttömäisestä tyylistä ja noista paksuista huulista. Muutenkin PMc2-nuket on todella persoonallisen näköisiä jokainen. Valitettavasti nämä muistuttavat hyvin vähän esikuviaan, Project Mc2-sarjan tyttöjä. Mutta on näissä enemmän yritystä kuin Descendants-nukeissa....Nuo kengät on todella kivat, mutta sukat todella huonolaatuiset. Kokeilin tälle nukelle Bratzillaz-nuken kenkiä ja ne sopivat täydellisesti! Vaatteet eivät sopineet, mutta puin tämän Adriennen puvun kuvausten jälkeen s-koon obitsulle ja se sopi todella hyvin. Nukeissa on parasta vaatteiden sovittelu ja kierrättäminen toisille nukeille. Voin ottaa kuvia myöhemmin, kunhan jaksan taas kuvailla.

Hiukset Adriennelle on mielettömän pitkät ja kauniit, mutta nekin vaikuttavat aika huonolaatuisilta. Tosin kun avasin Camrynin paketistaan, niin punapään hiukset oli yhtää kuivaa sotkua. Siitä sitten neidin omassa postauksessa.


Vartalon liikkuvuus on todella huonoa, taisin siitä jo mainita. Mutta jotain posetuksia nämäkin nuket osaavat, ainakin jos kärsivällisesti kokeilee.


Näitä nukkeja en varmaan enää osta, paitsi ehkä sen violettihiuksisen  McKeylan, mutta silläkin nukella on ne ärsyttävät hanskat kädessä. Ember Evergreen ja Devon D'marco ovat myös kivoja, mutta en todellakaan maksa melkein 40€ näin huonosta nukesta. Tosin tuleehan siinä mukana se tiedeprojekti, heh.

Adrienne: Voi kunpa minäkin voisin tehdä noin...

2 kommenttia:

 1. Silmiin pisti tuo ihana t-paita mtm-barbilla tässä postauksessa <3 eipä ole tullut vastaan minulle :/ huono valikoima barbeja aina pienemmissä kaupungeissa ja suomalaisissa nettikaupoissakin ihmeen surkea.
  hieno studio! käytätkö valaistusta vai onko se ikkunan lähellä? oon ite yrittäny keksiä hyvää sisästudiota kuviin.. vähän hankalaa..
  mulle myös tulee mieleen ne moxie teenz-nuket noista Pmc2-nukeista! liekö sama valmistaja..? en oo tarkastanu asiaa :D joo toi kroppa on verrattuna mtm-barbeihin ym. tooosi kökkö. oon nähnyt joidenkin vaihtavan päitä mtm-vartaloon. vois olla kokeilemisen arvoista?

  VastaaPoista
 2. Kuvaan aina luonnonvalossa, ikkunan vieressä/edessä. Näin kesällä valon kanssa on helppoa, talvella ei niinkään. Tuo studio on aika ruma muualta kuin tuosta kuvauspuolelta. En jaksanut liimailla pahveja yhteen ja käytin ruskeaa pakkausteippiä. :D

  Muistelisin että noilla nukeilla on sama valmistaja, en ole ihan varma ja en ehdi tarkistaakaan. Moxie Teenz-nukeilla on kyllä paljon parempi kroppa, nuo Pmc2-nuket on surkeita. Olen miettinyt sitä vartalon vaihtoa, mutta tuo Pmc2-nuken pää on aika kova ja olen kuullut että sen vaihtaminen aika prosessi. Pelkään kamalasti aina rikkovani nuket, joten en yleensä uskalla alkaa mihinkään suuriin muutostöihin.

  VastaaPoista

Kivat kommentit piristää aina. Jokainen kommentti kuitenkin tarkistetaan ennen julkaisua, joten ne eivät ole näkösällä heti. Kiitos kommentistasi.