tiistai 4. joulukuuta 2018

Kuulumisia

Joulukuukin alkoi melkein salakavalasti ja ihan uskomatonta että tämäkin vuosi on enää loppusilausta vailla.

Olisin halunnut kovasti ostaa Hatchimals-joulukalenterin, mutta loppujen lopuksi päädyin aikuisempaan tee-kalenteriin. Suurimmaksi osaksi siksi, että Hatchimals-kalenteri oli niin pirun kallis (29,99€) ja tee-kalenteri oli puolet halvempi ja kuulostaa niin ihanalta, että päädyin sitten tälläiseen ratkaisuun.



Tänne blogiin olisi tarkoitus kirjoitella hitusen ahkerammin nyt jatkossa. Muutamaan postaukseen kuvasinkin kuvat jo ja niiden käsittely on kesken. Hieman ärsyttää, etten voi "uudemmalta" koneeltani kirjoitella tänne blogiin, sillä halpis-koneen näppäimistö on mäsänä ja kirjoittaminen todella hankalaa. Lisäksi kuvankäsittelyohjelmani on tällä vanhalla koneella, joten välillä en vain jaksa vaihtaa koneita ja sitten kaikki blogihommat jää.

Tulossa olisi ainakin postaus uudesta ihanasta Barbiesta, jonka kuvat löytyvät jo uudesta ulkoasusta. Lisäksi esittelen ihanan kirppislöydön viime maaliskuulta, kun nyt marraskuun lopulla sain vihdoin ja viimein aikaiseksi kaivella ompelukoneeni kaapin perukoilta ja ommella....


Nenka-neitokainen poseeraa kuvissa ja on tällä hetkellä lempparinukkeni. Olen nimennyt hänet tärkeimmän kirjoitusprojektini päähenkilön mukaan. Pää taitaa olla Barbie Career laulaja-nuken ihana herttainen nassu (ja pinkki raita hiuksissa!) ja vartalo violetti paitaisen joogaja MTM-nuken. Nuket jyrää tällä hetkellä mielenkiinnonkohteissa ja niitä toivoin paljon joulupukiltakin. Katsotaan kuuleeko valkoparta pyyntöni vai tuoko vain jotain käytännöllistä.


8 kommenttia:

  1. Onpa kiva kuulla sinusta ja vielä hauskempaa, että lisää postauksia on luvassa! :)

    Juokse btw äkkiä Citymarketiin: minä kävin tänään ohimennen ja kaikki lelujoulukalenterit olivat tasan 10e! Ostin juurikin tuon Hatchimals-kalenterin eräälle kenen tiedän sitä toivoneen. :) Teekalenterikin kuulostaa kyllä kivalta, mutta kun nyt satuit Hatchit mainitsemaan... Miksei ihmisellä voisi olla kaksi kalenteria. ;)

    - TS

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hitsi kun en pääse Cittarille ennen huomista! Voi plääh, Hatchimals olisi ollut kyllä niin ihana avattava. Ehkä ensi vuonna sitten...

      Poista
  2. Ai niin, toivottavasti pukki tuo mieluisia lahjoja! :)

    - TS

    VastaaPoista
  3. moi, oonkin odottanut sulta päivitystä! Hieno uusi ulkoasu. Kiva kyllä kun nykyään on niin monenlaisia kalentereita, tommosia aikuisempaankin makuun olevia. Minä jäin ilman kalenteria :( En älynny et ne loppuu siihen joulukuun alkuun.
    vieläkös keräilet shoppie-nukkeja tai lol surprisea muuten? Jospa se pukki tois nukkeja! Ei taida ihan ymmärtää että aikuisetkin voi haluta niitä xDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Shoppiet on vielä keräilyssä, tosin en ole vähään aikaan ostanut uusia. Mutta tuolla hyllyllä nököttävät kaikki kuusi mitä olen hankkinut. Ovat niin piristävän näköisiä niin en halua laittaa "vaatehuoneeseen" (lue: romuvarastoon). Lollit on jääneet, jotenkin en kestä sitä muovin hajua tällä hetkellä ollenkaan. Olen kyllä pari kertaa kaupoissa hypistellyt palloja, kun niiden availupostauksia on niin kiva tehdä. :D

      Poista
    2. shoppieita on tainnut tulla suomeen aika hiljaiseen tahtiin? olen niiden uusi keräilijä niin en ole ihan varma tästä mut vaikuttais siltä... ne on kyllä esteettisiä :)
      joo, etenkin ne glitter-lollit haisevat, kissakin jättää siksi rauhaan, muuten varmaan pallottelis niillä.. en ehkä oo huomannu että vielä tuntuis nenään kauempaa kyllä. se hinta on kyllä paha siinä mielessä kun saa pelätä kaksoiskappaleita. en oo tosin saanut ku kerran vaikka yli 10 olen ostanut.

      Poista
    3. Shoppiet on tainnut jäädä vähän Shopkinien varjoon Suomen markkinoilla ja nyt kun Shopkins ei ole enää SE juttu lasten keskuudessa, niin kumpikin, Shoppies ja Shopkins, taitaa jäädä pikkuhiljaa Suomen leluosastoilta pois. L.O.L Supriset on tällä hetkellä niin hitti, että varmaan vuodenkin päästä on palloja kaupoissa myynnissä. :D Itse sain ensimmäisen kaksoiskappaleen jonkun neljän pallon jälkeen ja se vähän söi intoa availla uusia, kun heti miettii että sen rahan olisi saanut tuhlattua muuhunkin...

      Poista

Kivat kommentit piristää aina. Jokainen kommentti kuitenkin tarkistetaan ennen julkaisua, joten ne eivät ole näkösällä heti. Kiitos kommentistasi.