perjantai 14. joulukuuta 2018

Yllätysten yllätys

Viime keväänä, tarkemmin maaliskuussa, astelin Konttiin suuremmin odottamatta mitään mielenkiintoista löytäväni. Leluosasto Kontissa on nyt viime vuosina huonontunut ja käyntini siellä on vähentynyt huomattavasti. No, yllätyksekseni huomasin jo kauempaa jotain leluhyllyllä. Jotain, mikä sai sydämeni tykyttämään nopeammin ja askeleeni pitenivät. En voinut uskoa asiaa todeksi ennen kuin sain napattua nuken hyppysiini. Ja tälläinen söpöläinen hyllyllä seisoskeli;


Disneyn omaa tuotantoa oleva Animator's Collection-sarjan nukke, tarkemmin Kaunottaren ja Hirviön Belle. Ja siis ihmeellistä tässä nukessa on se, että sitä myydään vain Disney Storessa. Lähin Disneyn oma kauppa on Tukholmassa, joten on hyvin harvinaista löytää tälläinen itä-suomalaisesta Kontista 6 eurolla.

Pahoittelut Virkun jättämästä karvatervehdyksestä!
 Tässä linkki Disney UK-nettikaupan sivuilla samaan nukkeen. Olen katsellut näitä nukkeja välillä netistä ja miettinyt oman ostoa, mutta kokemukseni Disney Storen toimitusajoista on huono (melkein kolme viikkoa maksamisen jälkeen paketti tuli perille Briteistä), joten olen jättänyt nuken ostamatta. Toinen suosikkini on Ariel ja Pocahontas on myös söpö.

Bellellä oli mukanaan vain oma mekkonsa, muut tavarat olivat kadonneet. Hiuksetkin oli aikamoinen harakan pesä. Tässä kuva nukesta omassa mekossaan ja hiukset pestynä, kammattuna ja letitettynä.


Hihansuut on rikki ja rei'illä, muuten mekko on ihan ok kuntoinen. Belle vietti pitkään löytämisen jälkeen aikaansa vaatehuoneessa alasti, kunnes nyt marraskuun lopulla intouduin ompelemaan tälle isokokoiselle (n. 39 cm) nukelle. Pakko sanoa, että Bellelle oli paljon helpompi ommella mekko kuin esimerkiksi Monster High-nukeille, koska saumoja ei tarvinnut tehdä millin kokoisiksi.

Uusi mekko by Unilmia
Kuvasta huomaa miten kookas nukke on, kun studioni on vähän liian pieni tämän nuken kunnolliseen kuvaamiseen. Mekkokin on vähän ryppyinen (en omista silitysrautaa...), mutta tuo on varmasti ensimmäinen tekemäni nuken vaate, johon olen oikeasti tyytyväinen.


Olen suunnitellut ompelevani Bellelle jouluksi juhlamekon, mutta pitää katsoa ehdinkö ennen joulua ompelemaan. Onhan sitten vielä uusi vuosi, mihin pikkuinen voisi uuden juhlavamman mekon pukea...

Nukke on tarkoitettu lähinnä lasten leikkiin tai koristeeksi, sillä mikään posetuskuningatar tämä neiti ei ole. Liikeradat on samaa rataa kuin lapsuuteni vauvanukeilla.


Kädet liikkuu vain ylös ja alas (tai ympärikin nuo menee) ja pää liikkuu aika rajallisesti. Nukke ei voi nostaa leukaansa, eli katsoa kunnolla ylös. Se hyvä puoli nukessa on, että pää ei retkahtele hiusten painosta taaksepäin.


Istuminen onnistuu ihan hyvin, vaikka jalat ei tuosta enempää taivukaan. Löytäessäni nuken hiukset oli ihan kamala kasa ruskeaa muovia, mutta nyt pesun ja urakkaharjauksen jälkeen hyvin tuuheat, mutta ei ainakaan takkuiset. Taltutin hiukset letille.

Huono kuva...
Bellessä söpöintä on neitokaisen ujo katse. Nukesta saa todella suloisia kasvokuvia, mutta pidemmän päälle yksitoikkoinen ilme alkaa häiritsemään. Jokainen kuva näyttää ihan samanlaiselta.


Belle seisoskelee nyt nukkehyllyni päällä ja haluaisi kovasti oman kokoisensa kaverin. Pitää katsoa josko ensi vuonna tilailisin jotain Disneyltä, jos Brexit ei vie sitä iloa pois.


Tälläinen söpöläinen oli todella mukava ja yllättävä löytö. Jatkan yllätysten kanssa ensi postauksessa, kun kerron mitä tällä viikolla löysin kirpputorilta. Vihjeenä sanon että liittyy samaan puljuun. Jääkää jännitykseen. :D

2 kommenttia:

  1. vau, mahtava löytö! ihana nukke <33 saisi disney store tulla suomeenkin, aivan varmasti olisi vähintään ok menekki jos helsingin keskustassa olisi sellainen. minä ainakin tuhlaisin sinne rahaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä itseltänikin varmaan uppoaisia "vähän" rahaa jos pääsisin Disney Storeen shoppailemaan. :D

      Poista

Kivat kommentit piristää aina. Jokainen kommentti kuitenkin tarkistetaan ennen julkaisua, joten ne eivät ole näkösällä heti. Kiitos kommentistasi.