torstai 6. joulukuuta 2018

Nukkehyllyn kaunotar

Tokmanni vietti synttäreitään ja samalla tarjosi -40% alennuksen kaikista leluista. Olin juuri edellisellä viikolla ihaillut Barbie Look-sarjan Pool Chic-nukkea ja alennuksesta kuultuani päätin käydä hakemassa kaunottaren kotiin. Alkuperäinen hinta nukella oli 29,90€ ja hinnaksi jäi 18,50€. Eli ihan mukava alennus. Olisin varmaan ostanut tämän nuken ihan oikeallakin hinnalla, mutta alennus vain vahvisti ostopäätöstä.

Barbie Look-sarjan nuket on aikuisille keräilijöille tarkoitettuja viimeisimmän muodin mukaan puettuja nukkeja. Mitä olen muita sarjan nukkeja katsellut netistä, niin kaikki sarjan nuket on persoonallisen näköisiä ja hieman laadukkaampia kuin halvemmat sisarensa. Vaatteet ovat yksityiskohtaisia ja sarja kiinnostaa siinä määrin, että voisin kuvitella jonkun muunkin sarjan nuken tänne hyllyyn eksyvän.

Mutta hankin siis Pool Chic nimellä kaupattavan turkoosi/sinimekkoisen upeuden. Tästä nukesta on kirjoittanut myös kollegabloggari Nukkebuumi-blogissaan, käykää kurkkimassa.


Näillä nukeilla oli yllättävän paljon eroja kasvoissa. Olisin halunnut isompi silmäisen nuken, mutta ainoalla isosilmäisellä oli huonot huulimeikit, joten tämä valikoitui laadukkaamman maalausjäljen takia kaikista hyllyssä olevista mukaani.


Takana oli kauniita kuvistuskuvia ja tuossa näkyy sarjan toinenkin nukke, nimeltään Park Pretty. Sitäkin löytyi Tokmannilta, mutta en ole ikinä innostunut blondeista nukeista, joten sai rahatilanteenkin kannalta jäädä kauppaan (alennuksesta huolimatta).

Tälläisestä keräilynukke-laatikosta tulee niin ihanat muistot mieleen, kun penskana leluosaston ylähyllyllä oli kaikenlaisia ihania, kalliita keräily-Barbieita ja niitä sai vain katsoa. Muistan vieläkin jotkin niistä nukeista...

Paketti oli helppo aukaista verrattuna esim. joihinkin Monster High-nukkeihin. Ylhäältä vain läpät auki ja nuken tavaroineen sai liu'utettua ulos.



Niin kaunis, mutta hieman ehkä lapsenkasvoisen oloinen neitokainen. Mukana tulevat tavarat jäivät vielä taustapahviin kiinni, kun en niillä mitään tällä hetkellä tee ja ne kuitenkin hukkuisivat muiden romujen sekaan.


Älypuhelin näyttää kyllä kivalta ja tuon huulipunankin saa auki, joten ihanan yksityiskohtaisia tavaroita.

Aloin irroittamaan nukkea taustapahvista ja se oli yllättävän helppoa. Säikähdin hieman, kun aloin irrottaa helmaa alustasta, kun yhtäkkiä sininen lanka pilkotti kankaan seasta. Onneksi kyseessä oli vain lanka, jolla nuken mekko oli pahvissa kiinni, eikä oikeaa vahinkoa tapahtunut.

"Olen vihdoinkin vapaa!"

Nuken hiuksetkaan ei irrottamisessa menneet ihan kamalan sekaisin. Muutama sipaisu harjalla ja siinä se. Neiti oli valmis kuvauksiin.

Kiinnitin jo kaupassa huomiota siihen, miten somat kengät tällä nukella on.



Ärsyttävä sauma tuossa jalassa nukella... Mukana tuli myös (ihmeiden ihme) ständi, jolla nuken saa kivasti seisomaan vaikkapa hyllyyn.



Hyvältä näyttää ja ständiä ei edes huomaa nuken mekon takaa. Nuken vartalo on nivelletty, mikä ansaitsee suuret aplodit Mattelin nykyisten Fashionistas-pölkkyjen aikakaudella. Ranteissa ja kyynärpäissä on tuollaiset yksinkertaiset nivelet, mutta polvissa ihan oikeat Made-to-Move-Barbien nivelet. Vautsi vau!


Nivelten ansiosta tämä kaunotar osaa poseerata rajoitetusti, mutta varsin elegantisti. Pidin kovasti tämän nuken kuvaamisesta.

Tuoli: Flying Tiger Copenhagen 3€/kpl


Nuo kultaiset asusteet on todella ihanat ja saavat nuken aika yksinkertaisen asun vaikuttamaan ylelliseltä. Oli kiva huomata, että nuken kynnet (myös varpaista) oli maalattu.




En voisi olla tyytyväisempi tähän nukkeen. En edes toivo liikkuvampaa vartaloa, koska aion ainakin jonkin aikaa pitää nämä vaatteet tämän torson yllä ja nuken hyllyssä koristeena. Jonkinlaista ihonväri vertailua olen jo nukelle suorittanut; skeittari MTM on hitusen liian tumma tällä päälle, joskaan ei häiritsevä (voihan värisävyn selittää johtuvan meikkivoiteesta...).



Jotenkin tuntuu etten saanut nyt päähäni kaikkea mitä minun piti tästä nukesta kirjoittaa, suurimmaksi osaksi taisin vain hokea miten kaunis tämä nukke on. No, sitä se on ja olen entistä innostuneempi tällä hetkellä kaikenlaisista nukeista. Nukeissa on sitä jotain.

Ja hyvää itsenäisyyspäivää kaikille näin jälkisanoina vielä.

2 kommenttia:

  1. oho no nyt lähti edullisesti kun vielä alennusta! on monessa paikassa erilaisia aleja tuntunut olevan, hyvä vaan, niin kalliita suomen markkinoilla lelut.
    sai tosiaan tarkkaan katsoa näiden naamat ja valikoida sen mieleisimmän. odotan lisää tän sarjan nukkeja kyllä kaupoille <3

    hienoja kuvia olet neidosta ottanut! inspiroi, vois iteki pitkästä aikaa pukea tuon mekon nuken ylle, onhan siinä jotain linnanjuhlamaista että voisi sopia joulukauteen :D

    VastaaPoista
  2. Tuo on kyllä todella nätti mekko ja asusteet on myös kivoja. Vaidoin tuolle nukelle skeittaaja MTM:n pään ja laitoin tuon söpömmän pään petite-vartaloon. Siitä tuli tosi persoonallisen näköinen, pitäisi jaksaa kuvata, vaikka petitella tuo posetuskyky on aika rajoitettu.

    VastaaPoista

Kivat kommentit piristää aina. Jokainen kommentti kuitenkin tarkistetaan ennen julkaisua, joten ne eivät ole näkösällä heti. Kiitos kommentistasi.