keskiviikko 12. huhtikuuta 2017

Eilisen ihanuudet

Eilen kävin kiertelemässä kirpputorilla ja sieltä löytyikin tosi kiva satsi kaikkea kivaa ja muutama tosi ihana yllätys.

Cherry Berryllä on hieman huono tukkapäivä (toistaiseksi), mutta ihanaa löytää näitä uusia poneja kohtuuhinnalla. Hintaa Cherry Berryllä oli 2,50€. Filly Princess-sarjan nukkaponilla oli hintaa 1€ ja samassa pöydässä oli iso kasa muitakin Fillyjä, mutta tämä oli ainoa joka ei näyttänyt siltä, että sitä on kieritelty pitkin likaisia lattioita.

 Vaikka hinta oli suolainen (5€), niin silti en voinut jättää näitä Pikkaraisia (Forest Families) ostamatta. Kotona kunto paljastui vielä paljon huonommaksi mitä pussista näkyikään, mutta yritän parhaani näiden putsaamisessa.

Vihdoin löysin Grand Champion-hevosen, jossa oli vielä tunnistusta helpottava GC-leima! En vielä ole oppinut tunnistamaan näitä ilman tuota merkkiä. Tämän kauniin orin nimi on Chocolate ja se kuuluu vuoden 2007 Action Stallions-sarjaan. Ori heiluttelee etujalkaansa kun tuosta tapissa selässä painaa. Hinta oli vähän päälle 3€.

Pienestä kulumasta huolimatta kaunis!
Tämän seuraavan hevosen kanssa olin aluksi hukassa. Metallin hohtoinen pinta, kultainen tähti poskessa... Mikä ihme tämä on? Jotenkin tuntui tutulta, mutta en muistanut. Lopulta välähti; Fashion Star Fillies! Siskon kännykän avustuksella varmistimme asian ja hepo lähti mukaani. Hintaa tällä ihanuudella oli 1,50€.

Takkuisen harjan ja hännän, sekä kuluneen maalipinnan lisäksi pollella on yksi iso ongelma;
Toinen korva on haljennut ja se on huonosti liimattu, ei edes kiinni omalle paikalleen. Yritän keksiä miten korjailla tuo nätisti, mutta onneksi se ei ole iso miinus hevosen kauniiseen ulkonäköön.
Fashion Star Fillies Chloe

Viimeinen ihana löytö oli tämä 5€ hintainen nukke.
Ghouls Rule Frankie Stein moitteettomassa kunnossa, alkuperäisellä kampauksella.Vain joitakin tavaroita ja standi puuttuu.Sellaisia kirpputorilöytöjä tällä viikolla. Ihanimmat oli Fashion Star Fillies-ylläri ja Frankie. Nämä löydöt hieman lohdutti, kun lelukauppareissu isompaan kaupunkiin peruuntui.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivat kommentit piristää aina. Jokainen kommentti kuitenkin tarkistetaan ennen julkaisua, joten ne eivät ole näkösällä heti. Kiitos kommentistasi.