perjantai 28. huhtikuuta 2017

Viikon saalis

Tällä viikolla pääsin viikottaiselle kirpparikierrokselle vasta perjantaina ja tämä onkin sitten viimeinen kirpparikierros huhtikuussa. Ajatella, että kohta on jo toukokuu, vaikka keväästä ei ole tietoakaan. Täälläkin on lunta vielä maassa ja monta harmaata päivää takana...

Onneksi kirpparilöydöt piristi jälleen eloa.

Yhteiskuvassa ei ole kolmea PEZ-annostelijaa, jotka löytyivät euron hintaan samasta pussista.

Simba, Batman ja Davy Jones
Tälläisiä nivellettyjä poneja olen katsellut netissä ja kaupassa, mutta en ole ostanut, koska en tiennyt olisiko nivelet mitenkään ratkaisevasti kuvaamiseen vaikuttavia. Prinsessa Twilight Sparkle nökötti hintalappu (4€) kaulassa ja nappasin sen mukaani. Kuten näkyy, Twilight ei ole vielä ehtinyt kampaajalle...

Nämä kaksi hevosta oli samassa pussissa ja lähtivät mukaani hintaan 3€. Grand Champion on aika surkeassa kunnossa, mutta tuo pose on niin erilainen ja hieno. Mietin hieman tätä kustomipohjaksi. Tuo harmaa heppa on merkiltään Schleich ja roduton harmaa ratsuponiruuna vuodelta 2005.

Tiikeriperhe on jo minulla, joten tämä menee myyntiin, minun pitää tarkastaa onko minulla nuo pennut. Luulin westieiden olevan myös In my pocket sarjaa, mutta ovat oletettavasti Steffi Love koiria. Höh.

Nämä vanhat In my pocket-elukat tuli samassa pussissa ylempien perheiden kanssa. Nämä ovat muuten ensimmäiset vintage In my pocket-kissat ja -koirat koko lelukokoelmassani! Olen näitä useasti katsellut netistä ja muistan nämä lapsuudesta, mutta en jostain syystä ole hankkinut yhtään. Hintaa elukkapussilla oli 1,50€.

Paras löytö oli tämä Novi Stars- nukke Alie Lectric ja lemmikki Hi-Def. Alienleidiltä puuttui standi ja kampa, mutta valomekanismi on vielä toimiva. En tiedä onko hiuksia pätkäisty takaa, sillä vaikuttavat aika toispuoleisilta. Tuo hiusrusetti on todella kiva, sitä pitää vain siistiä hieman. Hintaa nukella oli 7€, mutta en olisi voinut kuvitellakaan jättäväni tätä vihreää kaunotarta sinne. Samassa pöydässä oli myös Sweet 1600 Frankie, mutta tinselit oli niin huonossa kunnossa, joten sinne jäi.

Tämä ei ole edes ensimmäinen Novi Stars-nukke tällä viikolla, joka kotiutuu luokseni, mutta siitä lisää myöhemmin...

Mukavaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivat kommentit piristää aina. Jokainen kommentti kuitenkin tarkistetaan ennen julkaisua, joten ne eivät ole näkösällä heti. Kiitos kommentistasi.