keskiviikko 5. huhtikuuta 2017

Mitä keräilen?

My Little Pony G4 Twilight Sparkle
Viime postauksessa valotin hieman keräilyn taustoja, mutta minä sitten keräilen? Liikaa kaikenlaista, siinäpä lyhin vastaus kysymykseen. Minulla on paljon keräilykohteita, mutta onneksi mikään ei ole vielä "karannut käsistä", eli kaikki keräilyni on hallittua ja harkittua.

Tällä hetkellä eniten olen kiinnostunut My Little Pony G4:sta, eli Friendship is Magic-sukupolvesta ja Schleich Bayala-keijumaailmasta (siitä toisessa postauksessa lisää). Mutta yleisesti ja varmasti aina olen kiinnostunut 80- ja 90-lukujen leluista, joita löydän yleensä kirpputoreilta yms.

My Little Ponyt tulevat aina olemaan sydäntäni lähellä ja pidän kaikista muista sukupolvista paitsi G2:sta. FIMistä tykkään erityisesti siksi, koska Friendship is Magic-animaatiosarja on yksi lemppariohjelmistani. Lempiponini sarjasta ovat Pinkie Pie ja Twilight Sparkle.

Darling Charming
Nukeista pidän edelleen hyvin paljon, mutta tällä hetkellä en niitä ole lisää hankkimassa, paitsi jos löydän halvalla kirpputorilta tai muualta alennuksesta. Monster High on menettänyt viehätystään uusien naamojen takia ja kyseisen brändin elokuvatkin ovat nykyisin todellisia monsterielokuvia, kun hahmot on vedetty niin typerän näköisiksi. Ever After High on suosikkini, harmi vain että Mattel tekee kaikkensa pilatakseen tämänkin nukkesarjan.

Barbie Fashionistan uudet nuket kiinnostaa, mutta en pidä niiden tönköistä käsistä ja muutenkin pidän enemmän posettavista nukeista.

Pullip-perheen nuket ovat ihania ja muunneltavia, mutta minulla olevan kolmen tytön ja yhden pojan raadon (tulossa myyntiin) lisäksi en ole tällä hetkellä hankkimassa lisää.

Kenner LPS 1994 Sleek Siamese with Scratching Post
"Vintage"leluista keräilen tosissani Magic Diaper Babies-vaippiksia ja Kennerin Littlest Pet Shoppeja. 80-luvun Enchanted Horses/Kingdom kiinnostaa myös kovasti, mutta näitä heposia on hankala löytää tavaroineen.

Kirpputoreilla käydessäni ostan kaikki sopuhintaiset vintagelelut mitkä löydän ja tunnistan.

Funko Pop!: Ghost & Jon Snow
Funkon Pop!-figuurit ovat olleet jo pidemmän aikaa hitaan, mutta hartaan keräilyn kohteena. Nyt olen alkanut keskittämään näiden keräilyä Game of Thrones-hahmoihin. Toinen Instatilini keskittyy suurimmaksi osaksi vain näihin muoviukkeleihin.

Keräilen siis paljon kaikenlaista. Täällä blogissa tulee varmasti näkymään kaikenlaista kivaa ja söpöä, mistä vain jaksan postailla.

LEGO Friends

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivat kommentit piristää aina. Jokainen kommentti kuitenkin tarkistetaan ennen julkaisua, joten ne eivät ole näkösällä heti. Kiitos kommentistasi.