torstai 27. huhtikuuta 2017

Lohikäärmevauveli

Kuten aiemmin jo vihjailin, niin sain Schleich kokoelmiini erään ihanuuden, joka on ollut halutuimpien listalla jo ennen kuin edes keräilin Schleich-figuureja. Tämä tulokas on vain yksinkertaisesti sekä upea, hieno, että myös mielettömän söpö.

 Nugur!

 Tämä lohikäärmevauva löytyi sattumalta netin toripaikasta ja pulitin postikuluineen tästä söpöläisestä 20€. En ikinä uskonut hankkivani tätä, sillä hinta yleensä on paljon, paljon enemmän. Mutta nyt kävi tuuri ja olen onnellinen.

Tämä figuuri on todella yksityiskohtainen ja elävän oloinen. Loharin saa irti tuosta ametistipesästään, harmi kun en muistanut ottaa pelkästä alusesta kuvaa. Enkä tietenkään muistanut ottaa vertailukuvaa minkään kanssa, että figuurin koko tulisi hyvin esille. Ehkä myöhemmin, taisin olla kuvaushetkellä vielä hieman liian tohkeissani.

Nuo jalat ja maha... Tämä figuuri hipoo jo täydellisyyttä. Nugur on vuodelta 2009 (?) ja poistunut myynnistä vuonna 2011. Tällä lohikäärmesöpöläisellä on muuten vanhemmatkin, yhtä upeat Antylar ja Faraun, jotka myös ovat hankintalistallani. Tämä pienokainen muuten aiheutti minussa hirveän lohikäärmefiguurikuumeen, joten katsotaan miten tässä vielä käy...

Haluaisin muuten vielä kiittää kahta ensimmäistä lukijaani, mukavaa että jorinani kiinnostavat jo näin alkuvaiheessa. Vaihdoin tänään blogin ulkoasua jälleen kerran, nyt ajattelin pitää tämän keväisen keltaisen ulkoasun jonkin aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivat kommentit piristää aina. Jokainen kommentti kuitenkin tarkistetaan ennen julkaisua, joten ne eivät ole näkösällä heti. Kiitos kommentistasi.