torstai 20. huhtikuuta 2017

Löytöjä jälleen

Taas olisi aika esitellä tämän viikon kirpputorilöytöjä. Tällä viikolla löytyi kaikenlaista pientä kivaa, mutta ei mitään sellaista, mikä olisi saanut hihkumaan riemusta. Siis tottakai näistäkin kaikki on mukavia löytöjä, en kai muuten niitä kotiini jaksaisi kannella.

Kaikki ei mahtunut edes kuvaan.
Gogoja löytyi kaksi pussillista. Laitoin kaikki samaan pussiin ja lajittelen ne myöhemmin. Hintaa isommalla pussilla oli 3 euroa ja pienemmällä euron.

Shnooks-pehmoja löytyi kolmea eri kokoa. Kaunis iso punainen maksoi euron, pienemmät olivat samassa pussissa yhdessä. Hinta pussissa oli 0,50 euroa, mutta kassalla alennusta tuli 50%, eli paljon ei näillä hintaa jäänyt. Kumpikin on kivoja uutuuksia omaan kokoelmaani, sillä minulla on vain noita isompia.

Kennerin Littlest Pet Shop-hevosia. Pienempi on vuoden 1994 Sweetheart Ponies with Moonglow Stable-setistä, häntää on ikävästi pätkitty. Isompi saattaa olla feikki tai sitten Zoo Shy Shetlands (1993) äitiponi. Jotenkin tuon tassumerkin puuttuminen häiritsee. Tältäkin on häntä pätkitty pieneksi.

Mysteerivarsoja. Olettaisin näiden olevan Horse in my pocket-sarjasta, mutta en löydä mistään varmaa tietoa. Nämä nukkavarsat on tosi kauniita ja aidon näköisiä, tosin kaikilla on vaikeuksia pysyä pystyssä. Vatsassa vain teksti CHINA ja pieni reikä.

Nämä varsat oli samassa pussissa noiden ylempien kanssa. Näillä ei ole nukkaturkkia, mutta mahassa sama teksti CHINA ja pieni reikä. Nämä ei ole yhtä hienoja kuin ylemmät, mutta koska minulle on alkanut kerääntyä näitä hevosleluja, niin olkoon sitten... Hintaa pussilla oli 2 euroa.

PEZ-karkkiannostelijoita löytyi yksi pieni pussillinen. Karkkiannostelijoita keräilen vain kirpputoreilta ja halvalla. Pussin hinta oli 2 euroa.

Darth Vader ja kristalliversio samasta annostelijasta
(kristalli)Yoda, (kristalli)C-3PO ja trooper
Pimeässä hohtava kummitus ja kurpitsa
 Siinäpä ne, tältä viikolta.

Minulla olisi parikin juttua kirjoitettavana tänne blogiin. Yksi pääsiäisjuttukin jäi kirjoittamatta, mutta en tiedä kehtaanko enää sitä julkaista. Ehkä viimeistään ensi keväänä sitten...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivat kommentit piristää aina. Jokainen kommentti kuitenkin tarkistetaan ennen julkaisua, joten ne eivät ole näkösällä heti. Kiitos kommentistasi.