perjantai 14. huhtikuuta 2017

Keijukaisia

Taas hieman Bayaloita. Nämä keijukaiset on kyllä vieneet minut mukanaan.

Sisko yllätti minut taas ja osti minulle tälläisen sateenkaarikaunokaisen. Tämän sarjan ori on aivan uskomattoman kaunis, joten se on hankintalistalla ehdottomasti. Nuo upotukset tuossa takapuolen päällä ei ole kovinkaan hyvin tehty ja maalausjälkikin on mitä on. Sisko kertoikin että hyvillä silmillä varustettuja varsoja oli vaikea löytää, tämä minulle päätynyt on paras siitä joukosta.

Seran lehtikani viimeisteli sarjan keijukaisten eläinkavereista. En ymmärrä kanin "silmäripsiä" tuossa silmän sivuilla.

Surah juhlavaatteissa lähti mukaani tuon kanin kanssa. Tämä on tosi hieno ja yksityiskohtainen hahmo. Tuo naamarin saa pois kädestä ja käsi liikkuu sivusuuntaan niin, että naamarin voi laittaa hahmon kasvoille.

Falaroyn huusin huuto.netistä. Maalausjälki on yllättävän hyvää ja kokonaisuus paljon toimivampi kuin mitä kuvista voi päätellä. Yksi lemppareistani kokoelmissani (tällä hetkellä).

Varjokeiju Ophira on ollut aina (jopa ennen Bayala-keräilyn aloittamista) yksi lemppareistani ja suurimpia wantsejani. Huusin tämän Falaroyn kaverina huuto.netistä. Livenä tämä varjotar on erittäin kaunis ja yksityiskohtainen. Pidän erityisesti noista siivistä.

Eräs pitkäaikainen wantsini, melkeinpä Graalin maljani Schleicheistä, toteutui tässä ennen pääsiäistä ja odotan innolla milloin posti sen minulle tuo. Siitä sitten aikanaan, mutta vihjeenä voin sanoa että se on vihreä ja suloinen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivat kommentit piristää aina. Jokainen kommentti kuitenkin tarkistetaan ennen julkaisua, joten ne eivät ole näkösällä heti. Kiitos kommentistasi.