perjantai 7. huhtikuuta 2017

Keijumaailmasta

Kuten viime postauksessa mainitsin, tällä hetkellä minulle ykköskohde on Schleichin Bayala-keijumaailman hahmot. En välitä niinkään itse keijuista, koska niitä on todella vaikea löytää välttävillä kasvomaaleilla, vaan keräilen enemmän taikaeläimiä yms. sarjassa esiintyviä elukoita. Nämä olivat vielä blogin aloituksen aikaan uusimmat ostokseni, mutta nyt on taas kokoelmiin ehtinyt tulla pari lisää. Niistä sitten kun jaksan taas kuvailla.

Ensimmäiseksi kirpputorilta löytynyt keijukainen, joka oli muuten ensimmäinen laatuaan. Olen nähnyt kirpputorilla keijujen veneen myynnissä, mutta muuten olen nähnyt vain Schleichin hevosia (hyvin ylihinnoiteltuina). Keijuja ei ole ennen näkynyt.
Tassya jääkeijujen sarjasta maksoi yhden euron. Valitettavasti hahmolla on otsassaan valkoinen piste ja muutenkin muovi on likaantunut. Tämä on yksi suosikkikeijuistani ja haluaisin täydellisen yksilön kokoelmiini, mutta tämä saa toistaiseksi kelvata.

Siskoni yllätti minut täysin ostamalla minulle tämän Feyan ruusukoiran. Jotenkin tämä ja Seran lehtikani ovat jäänet viimeisiksi puuttuviksi tästä keijujen eläinkaverit-satsista.

Shalun ostin kauppareissun yhteydessä Lunajan kanssa.

Lunaja on ensimmäinen tähtikeiju kokoelmissani. Lunaja on varsin onnistunut, maalaukset on hyvät ja noin, mutta peili ei pysy millään kädessä. Tuo yksisarvinen on aivan mielettömän nätti ja ihana! Lunajan kanssa ajattelin ostaa Venujan, mutta valitettavasti mikään niistä naamoista ei miellyttänyt minua, joten otin sitten Shalun.

Lahjakkaalta tekemäni tilaus toi minulle lisää kaikkea ihanaa.

Tämä "parannussetin" mukana tullut sinertävä pegasus on minusta paljon kauniimpi kuin kaupoissa erikseen myytävä hileinen ja hopeinen versio. Parannusrojut on vielä siististi laatikossaan, en tarvitse niitä vielä mihinkään.


Venujan helmivarsa ja Femajan perhosvarsa tulivat yhdessä parin härpäkkeen kanssa.

Lunajan kuukettu on suloinen, harmi kun unohdin ottaa yhteiskuvan Lunajasta, yksisarvisesta ja ketusta.


Xalimbo ja Ki-Kuki ovat vanhemmasta jääteemaisesta sarjasta. Xalimbolla on tasapaino-ongelmia, mutta Ki-Kuki on todella suloinen!

Tässäpä näitä hetkeksi, pian esittelen lisää uusia kokoelman jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivat kommentit piristää aina. Jokainen kommentti kuitenkin tarkistetaan ennen julkaisua, joten ne eivät ole näkösällä heti. Kiitos kommentistasi.