lauantai 1. huhtikuuta 2017

Alku aina hankalaa


Idea tästä blogista lähti jo syksyllä 2016, kun huomasin että halusin jakaa lelu- ja keräilyjuttuja muiden harrastajien kanssa. Minulla oli jo kaksi Instagram-tiliä, mutta kaipasin kirjoittamista ja pidempiä juttuja kuin mitä kuvien oheen jaksoi/kehtasi kirjoittaa. Lisäksi halusin nimenomaan kirjoittaa suomeksi, sillä omalla äidinkielellä kirjoittaa paljon laajemmin ja luovemmin kuin millään muulla.

Aika näyttää millainen tästä blogista tulee, mutta olen aika innoissani. Olen kaivannut kunnollista blogikirjoittamista siitä lähtien kun entinen blogini Niwinan Ponimaailma kohtasi hiipuvan loppunsa innon puutteessa. Tässä blogissa aiheena ei ole vain My Little Ponyt (vaikka niitä saattaa välillä näkyä!) vaan koko laaja lelukeräilyharrastukseni.

Ensimmäiset postaukset ovat aina hankalia, joten jätän tämän vain tähän ja siirrytään eteenpäin. Toivottavasti blogistani löytyy jatkossa mielenkiintoista lukemista kaikille kiinnostuneille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivat kommentit piristää aina. Jokainen kommentti kuitenkin tarkistetaan ennen julkaisua, joten ne eivät ole näkösällä heti. Kiitos kommentistasi.