keskiviikko 26. huhtikuuta 2017

Kitty Club

Löysin tälläisiä blindbag-kissoja ruokakaupan lehtiosastolta ja koska katsoin hinnan olevan 2€/kpl, päätin ostaa kaksi. Pidän kissoista ja leluista, joten nämä vaikuttivat todella kivoilta uusilta tuttavuuksilta.

Kassoilla selvisi, että hinta olikin 4 euroa per pussi. No, en tiedä onko moka omani vai kaupan. Jokatapauksessa kotiini matkasi kaksi Kitty Clubin jäsentä. Valmistajana on sama kuin Filly-poneilla (Dracco) ja näillä kissoilla on samanlainen nukkapinta kuin Fillyillä.

Pusseista kaivoin esille tälläiset katit. Lelusarjan idea tiivistettynä; joukko kissoja, jotka asuvat samalla alueella ja joita yhdistää muoti. Kiinteiden, kissoissa kiinni olevien asusteiden lisäksi kissoilla on muoviset hatut, jotka saa irti. Hattuja voi kai vaihtaa kissalta toiselle, ainakin näillä kahdella hatut sopivat kummankin päähän.

Kissoilla on myös tuollaiset vauvanukeilta tutut sulkeutuvat silmät, jotka siis menevät kiinni kun kissan laittaa pötkölleen.

Omaan makuuni nuo räpsyripsisilmät ovat vähän liikaa ja muutenkin hintaansa nähden katit ovat lievä pettymys. Näitä tosiaan saa ylläripusseissa ja ihan setteinäkin erilaisten tilpehöörien kanssa. En tosin ole nähnyt näitä muualla kuin siinä kaupassa josta nämä ostin, joten näiden suosiosta en tiedä. Tai sitten nämä ovat niin uusia, ettei ne ole vielä kunnolla rantautunut Suomeen.

Kissoilla tuli mukanaan hatun lisäksi taustatarina ja nettisivu-esite ja oma kortti (jotka unohdin kuvata). Tämä oranssi kissa punaisella hatulla on Lucy.

Ja tämä liila kisu on nimeltään Samantha. Kummallakin kissalla on samanväriset silmät. Lucyn pose on hieman erikoinen, mutta koska kissoja on ainakin 20 erilaista, ei kaikki voi olla perinteisissä kissamaisissa asennoissa.

Loppujen lopuksi en tiedä mitä ajattelisin näistä. Ylläripussit on aina kivoja, mutta nämä tuntuvat vähän turhan kalliilta. Toisaalta haluaisin sarjan mustat kissat (rakastan mustia kissoja!), joten en vielä lyö lukkoon lopullista mielipidettäni näistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivat kommentit piristää aina. Jokainen kommentti kuitenkin tarkistetaan ennen julkaisua, joten ne eivät ole näkösällä heti. Kiitos kommentistasi.