lauantai 8. huhtikuuta 2017

On se aika vuodesta...

...kun pääsiäismunat valloittavat kauppojen hyllyt. Itselläni muna-aika alkoi jo helmikuun lopussa, kun löysin ensimmäiset pääsiäismunat Tokmannilta. Nyt ennen pääsiäistä ehti tulla jo hieman ähky pääsiäismunien suhteen, mutta kyllä sitä vielä muutama menee tänä vuonna...

Vaikka Kindereitä saa nykyisin koko vuoden kaupoista, on ne minulle silti enemmän pääsiäisajan herkku (varmaan vanhasta tottumuksesta). Ajattelin hieman kirjoitella muutamista yllätyksistä, joita olen saanut Kindereistä tämän vuoden puolella.

Kindereitähän on kahta laatua; normaalit ja sitten vaaleanpunaisella somistetut "tyttökinderit", joissa on enemmän tyttöjen makuun sopivia ylläreitä. Lisäksi on omat pääsiäiskinderit, joista saa pääsiäisaiheisia ylläreitä. En tiedä voiko näistä viimeksi mainituista saada muita, sillä itse sain neljästä munasta jokaisesta teemafiguurin.

Rullaluistelevia tipuja tuli kaksin kappalein. Pupun pitelemä kukka on jotakin huovantapaista, samoin kuin tipujen heltat. Nämä ovat oikein söpöjä, mutta eivät kuitenkaan mitään sellaisia, että haluaa kerätä kaikki.

Niiden vaaleanpunaisten Kindereiden SE juttu on tänä vuonna pienet Barbie-hahmot. Itse olen saanut vain kaksi, tuon keskellä olevan supersankarin ja toisen, jonka ehdin jo kadottaa jonnekin. Jotenkin näitä Barbieita on tosi hankala saada. Lisäksi näissä "tyttökindereissä" tuntuu tulevan enemmän helposti hajoavaa krääsää, kuten hiuskoriste, jonka kuminauha katkesi sitä paikalleen laittaessa. Nuo kaksi pienempää, koira ja kukkahattutyttö, ovat todella suloisia. Koiralla tuli mukana pahvinen taiteltava peti.

Typerimmät saamani yllätykset. Omituinen pyrstöllinen lento-otus (sain myös toisen, mutta se oli harmaa), sormeen kiinnitettävä hyönteinen ja omituinen tussi, jossa on pyörät.

Peruskindereiden oranssien "keltuaisten" sisältä paljastuu tänä vuonna Smurffeja. En ole näiden sinisten otusten ystävä, mutta nämä lelut ovat ihan kivoja. Jokaisessa figuurissa on jokin juju, esim. pimeässä hohtavat osat tai suurennuslasilla etsittävät piilokuvat. Minulta puuttuu vielä muutama, mutta en usko että saan kaikkia kokoon. Näitä tuntuu olevan todella hankala saada!

Yritän vielä tehdä postauksen muista ylläreistä, mitä olen saanut muista yllätysmunista. Oma suosikkini on isot My Little Pony-munat. Lisäksi luvassa valitusta siitä, miten huonoksi kaikki yllärit ovat menneet. Vaikka Kindereissä on paljon typerää roinaa, niin omasta mielestäni niissä on (vieläkin) parhaat yllärit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivat kommentit piristää aina. Jokainen kommentti kuitenkin tarkistetaan ennen julkaisua, joten ne eivät ole näkösällä heti. Kiitos kommentistasi.