maanantai 1. toukokuuta 2017

Malie Tasker


Novi Stars-nuket ovat kiehtoneet minua niiden ilmestymisestä lähtien, mutta sain ensimmäisen Novini vasta viime jouluna lahjaksi siskoltani. Jännä juttu muuten, että vaikka Novi Starsien valmistus on lopetettu, niin paikallisesta pienestä lastentarvikeliikkeestä saa vielä sarjan nukkeja. Hyllyssä on ollut jo pidemmän aikaa alennushinnoilla Nita Light setissään ja nuket Sila Clops ja Malie Tasker. Jälkimmäisen kävin hakemassa itselleni viime viikolla, loput kaksi ostan todennäköisesti pian. Minua vaivaa tällä hetkellä pieni Novi-kuume...


Novi Starsien pakkausten taide on kaunista, mutta jo päälle päin näkee, että nuken irrottaminen pakkauksestaan tulee olemaan vaikeaa rikkomatta pakettia. Itse leikkasin ronskisti vain paketin etumuovin kolmeen osaan ja liu'utin taustapahvin paikoiltaan nukkeineen kaikkineen. En tiedä miten pitkään nukke on kaupassa hyllyn päällä nököttänyt, mutta ainakin paketin sisälle oli kerääntynyt jo hieman pölyä.

Paketin kantokahvasta saa itselleen tiaran.


Maliella tulee mukanaan standi, harja ja hänen lemmikkinsä 4.0. Standi hehkuu pimeässä, kuten taitaa hehkua kaikkien NS-nukkejen standit.

Helpoin irrotettava on harja, josta en oikein osaa sanoa mitä se esittää.


Standit Novi Stars-nukeilla ovat nukkekohtaisia, tai enemmänkin kenkäkohtaisia, sillä noihin reikiin ei muiden kengät taida sopia.


Lemmikin irrottaminen oli yllättävän helppoa, lukuunottamatta sitä että häntä lähti irti ja sen paikalleen saaminen oli hankalaa.


Itse nuken irrottaminen oli hieman enemmän aikaa vievä operaatio ja vaikka yleensä yritän kerätä kuminauhat nukkejen pakkauksista talteen, jouduin monet leikkaamaan katki. Lopulta kuitenkin sain Malien irti pahvista.

Juuri paketista otettuna.
Jo irrottamisen aikana huomasin, että tämän nuken pää liikkuu, toisin kuin Una Versen. Lisäksi Malien jalkoja voi liikuttaa, kun taas Unalla jalat ovat liikkumattomat ja tönköt (varmaankin nuken sisällä olevan nesteen takia).

Pää kääntyy...
...ja koipi nousee.
"Tee perässä, Una!" "Nääh... En jaksa."
Kasvoistaan alienlikat ovat melkein samanlaiset. Kupera naama ilman nenää ja omaan makuuni todella kauniin muotoiset ja suuret silmät.


Malien "erikoisominaisuus" ovat nuo neljä kättä, jotka ovat pehmeää, venyvää materiaalia. En saanut kuvattua miten venyväiset kädet ovat, mutta olin hieman pettynyt, miten liikkumattomat kädet ovat. Niitä ei saa liikutettua muihin asentoihin tai suuntiin.


Jo pelkkä pään kääntyminen tuo poseihin erilaisia mahdollisuuksia, kuin Unalla. Unalla vain kädet liikkuvat ja omaltani käsivarret tipahtavat pienestäkin liikkeestä irti, joten en ole pitänyt nukkea kovinkaan kummoisena ajatellan sekä kuvaamista että lasten leikkejä.


Malien puku on kivan mallinen ja ihanan yksinkertainen, mutta ehkä hieman halvan näköinen. Olisin kaivannut ehkä enemmän yksityiskohtia pukuun.

Puku takaa. Tuo rusetti... En tiedä mikä siihen on iskenyt.
Maliella on pitkän pitkät hiukset, jotka on rootattu päähän kiinni. Hiuksia irtosi nuken irrottamisen aikana jonkin verran, mutta pysyvät muuten hyvin päässä. Roottausjälki ei kyllä ole mitään kaunista ja omituinen jakaus takana jakaa hiukset kokoajan sivuille. Kampaaminen auttaa ongelmaan, mutta ei pitkäksi aikaa.


Vaikka Malie ei vastaakaan täysin odotuksiani, niin pidän silti tästä nukesta enemmän kuin Unasta, joka on nätti, mutta ei niin monikäyttöinen. Näitä kuvia ottaessani minulla ei vielä ollut kolmatta Noviani, kirpputorilöytö Alie Lectricia, jolla myös liikkuu pää, mutta ei jalat. Jännä, miten paljon saman sarjan nuket eroavat toisistaan.

Hintaa Maliella oli 10€ ja alkuperäinen hinta oli 39,95€. En varmaan olisi ostanut nukkea tuolla alkuperäisellä hinnalla, jotenkin tuntuu liian kalliilta laatuun nähden. Mutta alennus oli kiva ja hyllyn päälle jäi vielä yksi Malie Sila Clopsien ja Nita Lightien lisäksi.

Malie vaikuttaa iloiselta ja touhukkaalta, Una taas tylsistyneeltä.

Tämä oli ensimmäinen yritykseni tehdä hieman yksityiskohtaisempi ja kuvarikkaampi esittely jostakin ostoksestani. En tiedä miten hyvin onnistuin, mutta ainakin näiden kuvien ottaminen oli hauskaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivat kommentit piristää aina. Jokainen kommentti kuitenkin tarkistetaan ennen julkaisua, joten ne eivät ole näkösällä heti. Kiitos kommentistasi.