torstai 11. toukokuuta 2017

Ajatuksia Filly-poneista

Oma innostukseni Filly-poneihin heräsi vasta tämän vuoden puolella, kun ostin alennuksella kolme Stars-sarjan pussia. Pidän enemmän näiden lelujen kuvituskuvista kuin itse leluista, sillä itselleni on tuntunut sattuvan paljon jotenkin vajavaisia yksilöitä, kuten tämä ihka ensimmäinen Fillyni, jolta puuttui sarvi;


Kirpputoreilta olen löytänyt joitakin vanhempia Fillyja ja ne tuntuvat paljon kiehtovammilta kuin nämä uudet. Huomasin kuitenkin tässä jo jokin aika sitten, että 10-vuotisjuhlien kunniaksi Fillyistä on tullut Royale-sarja, jossa poneilla on kammattavat hännät! Löysin sarjaa kaupasta, mutta hinta oli euron enemmän kuin Stars-sarjan pussilla. Lopulta otin yhden Royalen ja yhden Starsin, mutta tietenkin minulla kävi niin, että sain jälleen Piscan. Hetken harmiteltuani huomasin, että tämä uusi Pisca oli erilainen kuin aiempi;

Vanha
Uusi
Siivissä on glitteriä ja tuo merkki eri paikassa. Luulin tätä ensin erroriksi, mutta lopulta huomasin pussissa olevan Special Glitter-merkin. Ai, näitä on siis erilaisiakin...


Näillä kahdella eri versiolla samasta sarjasta on eroa myös mukana tulevassa esittelylappusessa.

Vanha
Uusi
Vaikka tuo Glitter-versio Piscasta onkin paremman näköinen, niin pidän enemmän vanhasta. En ole oikein glitterien ystävä ja muutenkin noissa on jonkinlainen pieni rahastuksen maku. Hieman glitteriä pintaan, niin vanha idea kelpaa myyntiin useamminkin. Miksei glitter-versiot voi olla alkuperäisen sarjan spesiaaliponeja?

Stars-sotkun keskeltä siis uuden Royale-sarjan pariin. Koska minulla ei ole yhtään ponia tästä sarjasta ennestään, en voinut saada tuplaa. Jipii.


Pinkki poni. Se on hyvä merkki, sillä pidän pinkistä. Pidin heti myös ponin posesta ja tuosta valkoisesta kukkakuvioinnista.


Mutta löysin ponista heti muutaman asian, joista en pitänyt. Esimerkiksi häntä on hieman epätasaisen pituinen ja takapuolessa keltaista. Liekö liima tullut muovista läpi tai jotain vastaavaa.


Hännän pituus on helposti hoidettavissa saksilla, mutta tuo keltainen ei. Todella ikävän näköinen juttu muuten niin nätissä ponissa.

Näillä Royale-poneilla tulee mukanaan tuollainen hiuskoriste, jonka avulla voi tehdä erilaisia kampauksia ponin häntään. En jaksanut alkaa vääntämään mitään erikoista, lopulta kieputin ponin hännän jonkinlaiselle nutturalle.


Huomasin, että Royale-sarjan lappusessa teksti on hieman hassua.En tiedä mistä nuo merenneidot pyrstöineen on keksitty, sillä englanniksi ja ruotsiksi lapussa puhutaan ihan vain poneista.


Royale-sarjan blindbag-tyylisellä pussilla olisi siis hintaa 4,95€, mikä on minusta hieman liikaa lelujen laatuun nähden. Stars-sarjan pussi maksaa euron vähemmän, mikä ei tunnu paljolta, mutta on ehkä jo hieman sopivampi hinta.

Vaikka saattaa tuntua siltä, että inhoan Fillyja ja varsinkin näitä uusia, niin ei, en inhoa. Minusta ne ovat kivoja ja kauniita, mutta niissä on myös minua häiritseviä puutteita. Siksi tulen vielä joskus niitä ostamaan, mutta en näitä varsinaisesti kerää. Vanhempia sarjoja on mukava löytää kirpputorilta ja olen kokeillut hyvin huonokuntoisten Fillyjen de-flokkaustakin (nukanpoistoa).

1 kommentti:

Kivat kommentit piristää aina. Jokainen kommentti kuitenkin tarkistetaan ennen julkaisua, joten ne eivät ole näkösällä heti. Kiitos kommentistasi.