lauantai 13. toukokuuta 2017

Sila Clops

Sila Clopsista en jaksanut alkaa tekemään yksityiskohtaisempaa postausta, vaan päätin vain heitellä kuvia ja hieman tekstiä sekaisin. Tämä kyklooppi-alien on ihan kiva, mutta ei mikään suosikkini. Mutta pidän siitä miten Monster High-nuket avasi ihan uusia ovia nukkejen suhteen. Omassa lapsuudessani ainoa oikea nukke oli Barbie (onhan se ihan kiva vieläkin, mutta...), nykyisin yritetään jotain erilaista ja erikoista. Joskus se toimii, toisinaan ei. Mutta ainakin keräilijöillä on kivaa.


Silalla on siis vain yksi silmä. En saanut otettua kuvaa Silan "erikoiskyvystä", eli siitä että kun korvakorusta painaa, niin silmään syttyy (punainen) valo. Ei mikään kaikkein erikoisin ja nerokkain juttu, eikä kovin toimivakaan.


Silan mukana tulleita tavaroita; standi, kampa (tosi kauniin värinen!) ja lemmikki 1-Eye. Näiden nukkejen lemmikit on kyllä hieman tylsiä pidemmän päälle, sillä kaikki ovat aina samanlaisia kuin omistajansa ja nimetkin on aika tylsiä. Mutta tämä lemmikki on kokonaisuutena aika tyylikäs.


Sila on aika hankala kuvattava, sillä kameran automaattitarkennus ei millään tunnista yksisilmäistä päätä kasvoiksi. Silan silmäripset on paremmat kuin normi-Noveilla. Niissä ei ole niin paljon hilettä ja nuo on kauniin muotoisetkin. Silan iho on muuten tuollainen glitterinen, mutta ONNEKSI siitä ei irtoa hilettä. Muuten olisin pitänyt nuken paketissaan.


Alientypyn asu on kivan värinen ja mallinen, ei liian tylsä, mutta ei liian erikoinenkaan. Sila on yksi niistä Noveista, joilla on rootattujen hiusten sijasta peruukki. Tämä sen takia, että nuken päässä olevat paristot voi vaihtaa. Aika hyvin ajateltu, yleensä leluissa tuntuu nykyisin olevan ei-vaihdettavat paristot.


Silahan näyttää melkein paremmalta ilman peruukkiaan kuin sen kanssa! Tälläinen nukke olisi varmaan ollut jopa liian outo kaikkien outouksien joukossa.


Aika alkaa pian valmistelemaan Euroviisujen katselustudiota. Omat suosikkini ovat tänä vuonna Romania (jodlausta!) ja Italia, jonka kappale on todella hyväntuulinen.

Hauskaa viisuiltaa kaikille kanssa katsojille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivat kommentit piristää aina. Jokainen kommentti kuitenkin tarkistetaan ennen julkaisua, joten ne eivät ole näkösällä heti. Kiitos kommentistasi.