tiistai 16. toukokuuta 2017

Kuumetta

Sain aikaiseksi uuden ulkoasun blogille ja tämä toivottavasti on sellainen, jota jaksan koko tulevan kesän. Otsikko on nyt hieman nukke-painotteinen, hirveä nukkekuume vaivaa. Suunnittelen kesäksi jopa uuden Pullipin hankintaa!

Tosin en ole saanut vielä edellisiäkään Pullip-nukkejani haluamaani kuosiin. Taeyang-raato alkoi säälittää ja puuhaan pojalle uutta elämää ja ulkonäköä. Siinäpä tekemistä kesäksi.


Elsa (Bloody Red Hood) on odotellut uutta peruukkia ikuisuuden. Tuo stock-peruukki alkaa olla hieman huonossa kunnossa. En vain tunnu löytävän mieleistä mistään. Kuvissa Barbie Fashionistas-nuken mekko.

Myös Barbie Fashionistas-nuket kiinnostaa, mutta inhoan niiden vartaloita. Niissä on vaikka minkälaisia persoonallisia kasvoja ja curvyt on ihania, mutta ne tönköt vartalot. Vartalon vaihtokaan ei auta, kun haluaisin pitää curvyt kurvikkaina. Jospa Mattel jossain vaiheessa taas järkiintyisi ja alkaisi tehdä nivellettyjä Barbieita jälleen.


Ainoa Barbie Fashionistas-nukkeni tällä hetkellä. Glam Team kirpparilta löytyneessä mekossa. Rakastan punahiuksisia nukkeja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivat kommentit piristää aina. Jokainen kommentti kuitenkin tarkistetaan ennen julkaisua, joten ne eivät ole näkösällä heti. Kiitos kommentistasi.