torstai 25. toukokuuta 2017

Uusia kaunottaria

Ärsyttää, kun vanha ja uskollinen kuvaus"studioni" meni hajoamaan tämän postauksen kuvien aikaan ja en ole vielä jaksanut askarrella uutta. Hieman laiskottaa kuvailla ja kirjoitella, vaikka tuntuu että jonossa olisi paljon kivoja juttuja mitä pitäisi kuvata ja jakaa.

Mutta ostin itselleni kaksi uutta Barbie Fashionistaa! Ja samaan syssyyn vielä kaksi uutta mekkoakin, mutta toista ei näissä kuvissa näy. Olisin halunnut ottaa paaaljon enemmänkin kuvia, mutta hankalaa kun takaseinä romahtaa kesken kuvaamisen.

Aluksi Glam Team uudessa mekossaan.


Tämän sarjan mekkojen pitäisi mahtua ja sopia sekä perinteiselle että uusille vartalotyypeille ja sen kyllä huomaa. Materiaali on venyvää ja ainakin petite kokoiselle alaosa hitusen liian leveän näköinen. Glam Teamille tämä sopii kivasti, mutta tuo kultainen/keltainen nauha on vähän turhan oloinen eikä näytäkään kovin hyvältä.

Toinen uusista nukeistani on ensimmäinen curvyni, #51 Polka Dot Fun. Tällä nukella on todella kauniit ja lempeän näköiset kasvot ja ihanan silkkiset ja luonnollisen pituiset hiukset.


Haluaisin tuon mekon itselleni, se on niin ihana (vaikka sininen ei olekaan lempivärini...). Hieman mietin haluanko todella tämän nuken, koska nuo käsivarret ovat liian tönkön oloiset, mutta lopulta ostin sittenkin. Ja olen tyytyväinen.


Ostin samalla myös ensimmäisen petiteni, #56 Style So Sweet, joka on u-p-e-a. Alkuperäistä mekkoa/paitaa lukuunottamatta. Sitä yöpaitaa ei näissä kuvissa nähdä. Yök.

Glam Team-mekko ja Fashion Fever (?) kengät
Rakastan tuota kaunista naamaa! Ja nuo hiuksetkin on upeat. Vaikka tämä neiti onkin (ainakin toistaiseksi) saanut jo Made To Move-vartalon, niin silti en ole raaskinut noihin hiuksiin kajota.


 Haluaisin niin kovasti keksiä ja kehitellä näille nukeille nimet ja persoonat, mutta olen liian täydellisyyttä tavoitteleva ja etsin aina sitä täydellistä nimeä. Lemmikeillekin nimien keksiminen on vaikeaa, yleensä ne joutuvat pyörimään ilman nimeä jopa kuukauden, ennen kuin keksin sopivan tai alan kutsua niitä jollakin varanimellä ja se sitten jää käyttöön (kuten gerbiilini Riti ja Rati...).

Minulla on nyt ihan hirveä nukkekuume. Ja tällä kertaa en edes katsele Ever After High- tai Monster High- nukkeja, vaan Barbiet, Bratzit ja Project Mc2-nuket kiinnostaa. Syytän Instagramia ja kaikkia nukkekuvia ympäri nettiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivat kommentit piristää aina. Jokainen kommentti kuitenkin tarkistetaan ennen julkaisua, joten ne eivät ole näkösällä heti. Kiitos kommentistasi.