sunnuntai 14. toukokuuta 2017

Mainoksia: Sekalaisia

Päätin seuraavaksi julkaista kolme sekalaista mainosta, jotka kaikki ovat vuodelta 1989. Itse olen vähän liian pieni ollut tuohon aikaan mitään näistä muistamaan, mutta nämä mainokset on vain todella ihania.

 Mukana on yksi jäätelömainos, sillä Hiawatha-jäätelöt on niin nostalgisia.


Tämän soitin-mainoksen halusin jakaa ihan vain sen tyylin takia. Tuolla oikean puoleisella tenavalla on ihan mielettömän hieno lippis pitkähkön lipan kanssa. Milloinkahan tuollainen tekisi paluun?


Popples-pehmot on jääneet itselläni hieman pimentoon, en varmaan sellaista tunnistaisi kirpputorilta jos löytyisi. Paitsi tälläisen hassun palloksi muuntuvan, kiitos tämän mainoksen. Jotenkin nuo kaksi lasta mailojen kanssa ovat vähän pelottavia; aikooko ne pelata noilla pehmoleluilla? Pikku-Negan pesäpallomailan kanssa...

Tälläisiä tällä kertaa. En yhtään tiedä miten usein näitä mainoksia olisi hyvä julkaista. Haluaisin jakaa kaikki mahdollisimman pian, mutta toisaalta ei makeaa mahan täydeltä...

2 kommenttia:

  1. Mä muistan nuo Hiawatha jäätelöt. Meillä oli niitä usein. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niitä oli ainakin omassa tuttavapiirissäni usein synttäreillä tarjottavina. Helposti ja edullisesti sai monelle lapselle jäätelön. :)

      Poista

Kivat kommentit piristää aina. Jokainen kommentti kuitenkin tarkistetaan ennen julkaisua, joten ne eivät ole näkösällä heti. Kiitos kommentistasi.