sunnuntai 7. toukokuuta 2017

Löytöjä ja löytöjä

Tällä viikolla järjestettiin suurkirppis tänään sunnuntaina ja ajattelin esitellä viikon kirpputorisaaliit samassa muutaman suurkirppislöydön kanssa.
 Nyt monena viikkona on tuntunut löytyvän kaikkea kivaa kirpputoreilta. Tällä viikolla saalis oli hieman huonompi. Olenkin odottanut milloin tuurini loppuu. Löysin kirpputorilta esim. normikokoisen kammattavan Rarityn, mutta ponissa ei ollut hintaa, joten sinne jäi. Myös Bullylandin lohikäärme kiinnosti, mutta siitäkin puuttui hintalappu. Höh.

Lopulta poistuin kirpputorilta vain pienen säläpussin (jossa oli Kinder-ylläreitä, hinta 0,50€) ja Schleichin jääkarhun pennun kanssa. Jääkarhulla oli hintaa 2,50€ ja siinä on hieman tummaa kulumaa ja kellastumaa, mutta pentu on myös todella suloinen. Tämä taitaa olla vasta poistunut tuotannosta, joten tätä taitaa löytää vielä kaupoistakin.Koska kirpputorilta ei mitään löytynyt, päätin käydä koluamassa paikallisen SPR:n Kontin. Sieltä löytyikin Bratz Babyz Ponyz (vai mikä nimihirviö onkaan) hintaan 2€. Tämä poni minulla oli aikaisemmin, mutta taisin jossakin siivouksessa viedä sen jonnekin lahjoitukseksi. Hiukset tällä yksilöllä on aika mukavasti sotkussa ja solmussa, tuossa onkin työtä saada karvat ojennukseen.


Näitä possuponeja minulla onkin jo yksi ennestään tallessa ja ajattelin laittaa kummatkin näteiksi ja leluhyllyyn. Olen etsinyt näitä kirpputoreilta, varsinkin mustaa ja pinkkiä.


Toinen Kontti-löytö oli Lots-a-Lots-a-Leggggggs-tuhatjalkainen. Haluaisin keräillä enemmänkin pehmoja, mutta minulla ei ole kivaa paikkaa niille, joten yleensä jätän pehmot ostamatta. Tämä toukka oli kuitenkin niin siisti ja hyväkuntoinen, että oli pakko ottaa se mukaan. Toukka maksoi kaksi euroa.


Oli jännä kotona netissä selaillessa huomata, että näillä uudemmilla (G2) toukilla on nimiäkin. Tämä yksilö on nimeltään Spy ja tällä on päässä hauska etsivän hattu.

Suurkirppis pidettiin tänään sunnuntaina ja vaikka menimme siskoni kanssa paikalle heti kymmeneksi, jolloin kirppiksen piti alkaa, niin vastaan tuli jo porukkaa ostostensa kanssa. Näin eräällä perheellä Teeny Weeny Families Vanity Case-talon ja aloin jo synkistellä ettei mitään leluja ole enää jäljellä. Muutamia hieman hinnakkaampia löytöjä tuli kuitenkin tehtyä.


Tämä Filly-poni oli halvimmasta päästä, hintaa oli 0,50€. Tämä on ensimmäinen Butterfly-sarjan Fillyni ja nimeltään kai Max. Hieman nukassa on likaa, mutta se puhdistuu teipillä.

Toinen 0,50€ löytö oli pussi, jossa oli nämä;


Monster High-kengät ja aurinkolasit. Nämä kaikki taitavat olla I love shoes Draculauran tavaroita. Oikaiskaa joku jos olen väärässä.

Sitten löytyi pöytä täynnä nukkeja. Hitsi, olisin mieluusti ostanut enemmänkin, mutta hinnat olivat aika korkeat. Tai ei oikeastaan, ehkä aloin hieman nuukailla.

Ensimmäiseksi ostin Elissabatin ja päätin, että jos ei muuta löydy, tulen katsomaan lisää nukkeja.


Tämä vampyyrineito on oikein kaunis ja hyvässä kunnossa. Hintaa oli 10€ ja mukaan tuli muutamia tavaroita;


Koko alueen kierrettyämme palasimme takaisin nukkepöydälle ja valkkasin sieltä kaksi nukkea. Hinnaksi sain tingittyä 15€. Toinen oli Monster High ja yksi suurimmista ja pitkäaikaisemmista wantseistani;


Scaris Clawdeen Wolf! Tämä ihmissusi on todella hyvässä kunnossa ja niin kaunis! Clawdeenkin sai mukaansa muutamia tavaroita. Hieman harmittaa, ettei standeja tullut kummallekaan MH-nukelle mukaan.


Viimeinen onkin yllätys, sillä pöydässä oli myynnissä muutamia Bratzillaz-nukkeja. Pidän näistä nukeista ja varsinkin näistä, joilla ei ole maalattuja silmiä. Valinnan vaikeus kolmen välillä oli hankala, mutta sitten otin omasta mielestäni kauneimman.


Tuo lintuhäkki päässä on huvittava, mutta nukke mielettömän nätti. Vaatteet joutaisi vaihtoon, varsinkin tuo mekko on hyvin halvan näköinen ja oloinen. Hiukset on upeassa kunnossa ja muutenkin nukke kunnoltaan moitteeton.


Netin syövereistä löysin nukelle nimenkin; Angelica Sound. Meyganani saa nyt vihdoinkin seuraa kaltaisestaan.

Vaikka rahaa meni odotettua enemmän, niin en silti kadu. Ehkä enemmän tuntuu että olisi pitänyt vielä yksi nukke ostaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivat kommentit piristää aina. Jokainen kommentti kuitenkin tarkistetaan ennen julkaisua, joten ne eivät ole näkösällä heti. Kiitos kommentistasi.