keskiviikko 3. toukokuuta 2017

Pinkki Japaniin matkustaja

Tunnun kiinnostuvan kaikista kivoista leluista aina hieman myöhässä. Vip Pets- koirat (sarjan koko nimi on I Love Vip Pets) ovat kai ehtineet pyöriä ja kai kadotakin Suomen kaupoista jokin aika sitten. Olen kyllä nähnyt näistä koirista kuvia ja miettinyt miten kivoja ne onkaan, mutta en koskaan harkinnut hankkimista.

Muksumassi-nettikaupan kautta löysin Vip Pets World Tour- sarjaa hintaan 9,95€ per koiruli. Oikea hinta oli 25 euroa, joten alennus oli oikein hyvä. Tilasin heti kerralla kolme parhaan näköistä. Samalla tuli testattua uusi nettikauppa ja kokemus Muksumassilta tilaamisesta oli helppo ja nopea.

Ensimmäiseksi tarkasteluvuoroon pääsee Lady Gigi, joka matkustaa Japaniin. Tämä koira oli oma suosikkini värien ja maan perusteella, mutta kaikki avattuani suosikiksi nousi eräs toinen.
Lady Gigin kampa oli lähtenyt paketissa hieman liikenteeseen, mutta ei onneksi ollut tehnyt vahinkoa Gigin hienoon kampaukseen. Avatessani pakettia huomasin, miten helppo se oli aukaista. Teipit katki ja pahvin sai nostettua pois rikkomatta koko pakkausta. Muutenkin kaikki osat ja koira oli helppo saada irti eikä kiinnityksissä ollut mitään ylimääräisiä kommervenkkejä. Tässä ainakin lelu, jonka lapsikin saa ilman aikuisen apua irti pakkauksestaan.


Ensiksi valmiiksi irti oleva kampa. Design on yksinkertainen ja väri tuollainen iloisen pinkki.


Näiden koirien "se" juttu on tietenkin hiusten stailaaminen ja siihen Lady Gigillä tuli tälläisiä tarvikkeita. Nuo puput on korvakorut, nallet klipsuja ja ponnarien värit on hieman omituiset. Miksei toinen ole pinkki?


Lady Gigi oli siis tosi helppo ja siisti saada pakkauksestaan. Ja miten ihanan silkkiset ja pitkät hiukset tällä koiralla onkaan! Tuo nuttura on niin upea, että en varmasti aukaise sitä koskaan.


Lady Gigin hiusten laatu on siis todellakin upeaa. Roottaus on tiheää ja hiukset ovat silkkisen pehmeät. Ei tietoakaan limaisista liimahiuksista. Tästä voisi eräs nukkevalmistaja ottaa hieman mallia...


Ajatus koirista pitkillä hiuksilla saattaa olla joillekin omituinen, mutta en tiedä onko oma makuni muokkautunut harrastuksen myötä hieman kierommaksi, sillä omaan silmääni Lady Gigi on kokonaisuutena todella kaunis ja onnistunut. Tuo kaulakoru ja pupupaita ovat todella suloiset.Kauniit kirsikkakukka maalaukset koristaa Lady Gigin oikeaa silmää. Nenän pientä suttua lukuunottamatta meikit ja maalaukset on oikein kauniit.Hiukset takaa. Nuttura on hyvin ja napakasti kiinni, joten uskaltauduin hieman koristelemaan koiraneidin hiuksia. Itse en oikein välitä näistä hiushärpäkkeistä, mutta lapset varmaan tykkää niistä.


Korvikset eivät tule edes korviin kiinni, vaan kahteen pieneen reikään pään sivuilla. Vähän kummallinen paikka, mutta näyttää varmaan paremmalta kuin ripustaa ne koiran korviin.


Korvikset menevät reikiin todella napakasti ja itselläni oli vaikeuksia saada ne irti paljailla näpeillä.


Koiran pää kääntyy, vaikka muuten lelu onkin aika liikkumaton.Lady Gigi on todella ihana tuttavuus ja vaikka olin hieman epäileväinen, niin koira on laadukas ja tosi suloinen. Valmistaja näillä koirilla on IMC Toys, joka on espanjalainen yritys. En pienellä etsimisillä löytänyt tietoa siitä, onko Vip Pets-sarja jo lopetettu. Jos näin on ja vähän siltä vaikuttaa, niin olen surullinen.

Yksi avattu, kaksi vielä jäljellä. Tässä vielä lopuksi kampaus, jonka kanssa Lady Gigi pääsi leluhyllyyni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivat kommentit piristää aina. Jokainen kommentti kuitenkin tarkistetaan ennen julkaisua, joten ne eivät ole näkösällä heti. Kiitos kommentistasi.