perjantai 26. toukokuuta 2017

Vampyyrit pitävät punaisesta

Viime postauksen neitien kanssa ehdin kuvailemaan Monster High CAM-vampyyrin, jonka löysin tämän vuoden puolella kirpputorilta. Tämä raasu odotti pitkään siistimistä, peruukkia ja vaatteita. Onneksi minulla oli yksi MH-kokoinen karvaperuukki tallessa, niin sain kaljulle kaunokaiselle hiukset.

Annoin nukelle nimeksi Marie Bloody, en tiedä mistä nimi päähäni pälkähti. Ehkä Bloody Marysta, mutta en sitten tiedä mistä se pälkähti päähäni.


En tiedä miten pitkään Marie saa pitää päänsä, sillä ajattelin jo nuken ostaessani, että ostan uuden, nivellettömän Draculauran ja istutan sen pään tähän vartaloon. Sävykin saattaisi sopia.


Neilikka näyttää nukella ihan pionilta (en tosin ole mikään hortonomi...) kokonsa puolesta. Punainen ja valkoinen sopivat niin kivasti yhteen ja jotenkin sopivat vampyyriteemaan.


Nyt pitäisi uusia kuvia ja postauksia saadakseen jaksaa koota uusi kuvaustausta. Mutta aurinko paistaa ja on vihdoin kevät ja ihan kohta kesä... Ehkä uskaltaudun kuvailemaan ulos. Saa nähdä miten käy.

Hyvää viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivat kommentit piristää aina. Jokainen kommentti kuitenkin tarkistetaan ennen julkaisua, joten ne eivät ole näkösällä heti. Kiitos kommentistasi.