maanantai 29. toukokuuta 2017

Vaikka mitä ja kaikenlaista

Toissa viikolla ei kirpputoreilta löytynyt yhtään mitään. Tai siis ainakaan mitään ostamisen arvoista. Viime viikolla löysin Kontista pussukan, jossa oli kaikkea pikkusälää. En ole vielä tunnistanut tai puhdistanut kaikkea, mutta tässä koko pussin ihanimmat;


Jungle In My Pocket-eläimiä ja yksi Pony In My Pocket. Rakastan näitä nukkapintaisia söpöläisiä, näitä on vain tosi vaikea löytää hyvässä kunnossa. Nämäkin ovat kärsineitä ja näyttävät kuvassa likaisilta, vaikka niitä jo teipillä hieman putsailin. Ponin jalasta on lähtenyt hieman nukkaa.

Viime viikolla kävin myös ex-kotikaupungissani pyörimässä ja tietenkin kirpputoreilla. Nämä kirpputorit olivat aikoinaan todella hyviä My Little Pony-löytöjen suhteen, nyt hieman petyin. Fidalta löytyi tälläinen eurolla;


En varmaan muuten olisi tuota raasua ostanut, mutta tuo söpöysmerkki oli jotenkin kiehtova. Netistä löysin ponin nimeksi Royal Bouquet. Raasu saa uudet karvat, hieman erilaiset tosin kuin alkuperäiset. Puhdistaakin poni pitää vielä.

Kirpputorien suhteen siis petyin, vain viimeiseltä löytyi jotain ostettavaa. Ensimmäiseksi haluan esitellä Pinkie Pien ja hänen kanssaan samassa pussissa olleet Fillyt;

Vasemmalta; Astro, Aquarius, Virginia ja Afrodite
Virginia

Näitähän näkee vielä kaupoissa, joten lelujen tie kirpparille ei välttämättä ole kovin pitkä. Pinkiellä oli vielä harjassaan sellainen läpinäkyvä muovi, mikä pitää hiukset kuosissaan pakkauksessa. Outoa...
 Nuo pikkuruiset Fillyt olivat minulle uusia tuttavuuksia. Fillyille tuli myös kortit mukanaan, mikä on tietenkin plussaa. Maksoin pussista 2,50€.

Sitten eräästä pöydästä siskoni bongasi Taskukissoja, eli In My Pocket-sarjan kissoja.


Samassa pöydässä oli vielä koiriakin jonkin kantolaatikon kanssa, mutta en halunnut sitä. Nyt kaduttaa, sillä näitä kissoja oli paljon ja vielä esitteet mukanaan!  Otin kuvat "sukupolvittain", mutta kissat eivät ole missään järjestyksessä.

Vasemmalta; Topi, Pomo, Lala, Coco, Lumi ja Prinsessa
Vasemmalta; Tessu, Missy, Ringo, Jenny, Misu ja Mökö

Sain 1. sukupolven kerralla täyteen! Nuo nimet ovat kyllä huvittavia, sillä englanniksi ne ovat ihan erilaisia ja suomennoksessa jopa kissan sukupuoli vaihtuu nimen mukana (esim. Topi on alkuperäisesti Tabitha). Kissoista Pomo on oma suosikkini, muistuttaa edesmennyttä kissaani...

Vasemmalta; Miiru, Bettina, Jalo ja Camilla

Vain neljä kissaa 2. sukupolveen. Joskus on hankala tunnistaa kissa tuon lappusen perusteella, sillä kuvituskuva saattaa olla aivan erilainen kuin varsinainen kissa. Camillakin on peilikuvana esitteessä.

Vasemmalta; Hertta, Jasu, Ekku ja Kara

3. sukupolvestakin pussissa oli vain neljä kisua. Kuvassa Jasu on saanut näköjään oikean kissankarvan korvaansa ja tuo Hertan päässä oleva tahra näyttää luodinreiältä. Näistä Taskulemmikeistä voisin tehdä myöhemmin ihan oman jutunkin. Rakastan näitä! Kissapussista maksoin 3,50€.

Mutta samasta pöydästä kissojen kanssa löytyi myös Fillyjä. Ja ne ovat ensimmäisestä sarjasta ( ja yksi toisesta), eli kymmenen vuotta vanhoja. Kaikilla oli kortit mukanaan, ihanaa!

Vasemmalta: Quaggi, Halim, Tara, Gradus ja Silver
Vasemmalta; Justin, Prezzie, Rosita ja Strawberry
Snowball

Fillyt muuttavat jännästi väriä kuluessaan/ikääntyessään. Näissä kaikissa on jonkin verran kulumaa, mutta olen kuitenkin hyvin tyytyväinen, että sain ne hitaasti kasvavaan kokoelmaani. Fillyt maksoi 3€.

Reissussa tuli ostettua muutakin, laitan nämä nyt tähän postaukseen mukaan. Eli ostin uutena tälläisiä juttuja;

Bratzin alennushistoria; 18€, 15€ ja 10€...

Nuket jyrää. Virallisesti ensimmäinen Bratz-nukkeni. Näistä ei sen tarkemmin, varmasti kaikki tulevat vilahtamaan blogissa jossakin vaiheessa.

Ja löysinhän minä vielä eilen kirpputorilla käydessä jotain!


Vip Pets Cynthia! Ilman tavaroitaan ja hiukset valtoimenaan, mutta likaisenakin tämä koiraneiti on nätti. Tässä taas hieman työtä ja tekemistä, rakastan puunata lelujani.

Pahoittelen hieman sekavaa postausta, halusin vain tunkea kaikki löydöt samaan etten unohda mitään.

2 kommenttia:

 1. muistan hyvin hämärästi lapsuudestani noita nukkapintaisia eläimiä. ihania nuo kisulit etenkin <3
  oooh, huomasin että olit löytänyt vastasyntyneen nugurin edullisesti, muistan vuosia sitten miettineeni sen ostoa kauan. 20e postareineen on jo tooosi hyvä hinta mun mielestä! mulla on se täysikasvuinen nugur :) nimesin sen dumbledoreksi..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se täysikasvuinen Nugur on kyllä ihana myös! Ja huomasin blogistasi että sinulla on Antylar, se on itsellänikin hankittavien listalla.

   Poista

Kivat kommentit piristää aina. Jokainen kommentti kuitenkin tarkistetaan ennen julkaisua, joten ne eivät ole näkösällä heti. Kiitos kommentistasi.