sunnuntai 14. toukokuuta 2017

Viikon varrelta

Nyt olisi taas aika katsastaa tämän viikon kirpputorisaaliit ja laitan tähän samaan postaukseen myös pari ihan kaupasta ostettua uutuutta. Mutta ensin kirpparin löydöt.


Filly Butterfly-sarjaa. Näiden nukkaponien hinta oli euron kappale. Laatikkoon jäi vielä monia yksilöitä, mutta niiden kunto ei ollut kovin hyvä. Nämäkin on hieman likaisia vielä, toivottavasti puhdistuvat ihan teipillä.


Enchanted Horses-sarjan heppa varusteineen! Tai ainakin oletan niin, sillä ohjat ovat erilaiset kuin netistä löytämilläni. Tämän hevosen nimi on Gypsy.
 Tämä on jo kolmas kirpputorilta varusteineen löytynyt tämän sarjan hevonen tämän vuoden aikana. Hintalapun käsialasta voisin sanoa asialla olevan saman myyjän. Näitä lisää, kiitos! Hintaa hepalla oli 3€ ja se on muutamaa likatahraa lukuunottamatta hyvässä kunnossa. Voisin näistä hevosista tehdä ihan oman postauksen joskus.

Enchanted Horses-hevoset ovat saman valmistajan, joka valmisti Grand Champion-hevosia. Kontista löytyi tälläinen parturoitu kaunotar, hinta 3€.


Tällä GC-hepalla pitäisi olla pitkät laineikkaat karvat, mutta joku aiempi omistaja on pätkäissyt kutrit lyhyeksi. Harmittaa niin vietävästi tuo Grand Champion-hevosten maalien taso. Jos hepalla on leikitty hiemankin, niin kulumaa on taatusti.

Siinä kirppareiden löydöt. Lauantaina päätin kaupungilla käydessäni ostaa itselleni jotain ja päädyin leluosastolla nukkehyllyn sijaan ponihyllylle. Friendship is Magic Collection kiehtoo kovasti, mutta Suomessa hinnat ovat omaan makuuni aika korkeita niin pienillä poneilla. Mutta kun hyllystä löytyi kauan kaipaamani Prinsessa Luna, ostin sen hinnasta huolimatta.


Tuon kruunun ja kaulakorun saa irti. Prinsessa Luna on lempparini koko FIM-sarjassa ja ihanaa että minulla on vihdoin joku figuuri Lunasta.

My Little Ponyjen reboot ei omaa silmääni ole miellyttänyt, sillä ponit alkavat yhä vähemmän ja vähemmän näyttää poneilta. Mutta oli pakko ostaa toinen lempihahmoni, Lyra Heartstrings, kun sellainen oli tarjolla.

En saa millään tuota kuppia pysymään jalassa kiinni.

Pakko sanoa, että Lyra on todella iloisen ja hyväntuulisen näköinen tälläisenä uutena versiona. Värit on niin kauniit ja kokonaisuus ihana. Ehkei nämä uudet mallit olekaan niin kamalia...

1 kommentti:

Kivat kommentit piristää aina. Jokainen kommentti kuitenkin tarkistetaan ennen julkaisua, joten ne eivät ole näkösällä heti. Kiitos kommentistasi.