perjantai 5. toukokuuta 2017

Viimeisenä Venäjälle

Viimeisenä kolmesta Vip Pets-koirasta haluan esitellä Venäjälle matkaavan Cynthian.Tämä on enemmän kuviin painottuva postaus, sillä olen kertonut mietteitäni kahdessa (Lady Gigi ja Gwen) aiemmassa postauksessa, joten en ala kaikkea toistamaan.


Hieman harmittaa, etten tajunnut kuvailla noita taustapahveja tarkemmin. Niissä on nimittäin tosi kaunista kuvitusta jokaiseen paikkaan liittyen. Cynthian taustassa varsinkin on kivoja sipulikupoleita ja kauniita värejä.


Harja on väriltään tumman violetti. Tavaroita Cynthialle tuli totuttuun tapaan useita; kolme lumihiutaleklipsua, korvikset ja kaksi ponnaria. Värimaailma näiden tavaroiden kanssa hieman ihmetyttää, jotenkin olisin toivonut tumman violetin tilalle jotain muuta.


Meinasin  ronskisti leikata kaikki kuminauhat irti, mutta sitten tajusin kuvituskuvasta, että hiusten pitää olla noin. Ensimmäinen kuminauha oli kuitenkin pakko leikata, että koiran sai irti. Laitoin lopulta katkaistun tilalle ehjän, ettei tuo "letin" pää jää liian pitkäksi.


Cynthialla on todella lempeän ja herttaisen näköiset kasvot. Ehkä myös hieman uneliaan oloiset. Kasvoissa on kivoja kuvioita, tosin tuo pieni kuun sirppi hieman ihmetyttää.


Hattu on taas tuollainen vauvanuken kalsarimallinen. Olisin toivonut sellaista isompaa ja paljon karvaisempaa karvalakkia.


Oletan paidan olevan villapaita ja siinä on kaunis lumihiutale rinnuksissa. Tuo kaulakoru on ehkä hieman liian kaulapannan näköinen. En tiedä miksi toivoisin kaiken tässä koirassa olevan mahdollisimman realistista, siksi pieni kaulaliina olisi ollut kivempi.


Cynthia on todella suloinen ilman hattuaan.


Korvikset on erimalliset kuin kahdella aiemmalla. Nämä menevät enemmän kiinni päähän. Gwenin ja Lady Gigin korvikset olivat hankalat irroittaa koirasta ja nämä vielä hankalammat. Joten, kuten pelkäsin, lopulta kävi näin;


Korvakoru hajosi. Jouduin pihtien kanssa poistamaan tuon tapin ennen kuin se luiskahtaisi pään sisälle. Hieman harmittaa...


Mutta onneksi suloinen Cynthia on vielä kunnossa ja valmiina hyllyyn. Nämä Vip Petsit oli todella kiva uusi tuttavuus ja mielettömän suloisia kaiken lisäksi. Muutama koira on jo päässyt wantlistille, mutta pitää katsella, jos sopivia yksilöitä sopivaan hintaan tulee vastaan.


Kolmikko pääsi nukkehyllylle EAH- ja MH-nukkejen kaveriksi. Mikä näistä kolmesta (tai koko Vip Pets-sarjasta) on oma suosikkisi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivat kommentit piristää aina. Jokainen kommentti kuitenkin tarkistetaan ennen julkaisua, joten ne eivät ole näkösällä heti. Kiitos kommentistasi.