tiistai 30. toukokuuta 2017

Mainoksia: Earring Magic Barbie ja Sea Holiday Barbie

Nämä kolme mainosta ovat Barbie-kuvastosta, joka on säilynyt omasta lapsuudestani. Kannet kuvastosta puuttuu, joten en osaa sanoa miltä vuodelta tämä on. Kuvastossa olleet Hollywood Hair Barbie ja Earring Magic Barbie ovat ilmestyneet vuonna 1992, mutta en usko että ne silloin vielä tulivat Suomeen. Varovasti veikkaisin että kuvasto on vuodelta 1993. En ole asiantuntija, vain nopealla googlettamisella selvitin asiaa, joten en voi olla täysin varma.


Korviksilla on ainakin kokoa. Voin kuvitella miten tämä nukke on vedonnut pikkutyttöihin, sillä nuo korut olivat varmasti ihanan näköisiä. Kenilläkin on korvakoru!


Sea Holiday Barbie on klassikko. Halusin niin kovasti lapsena tämän nuken; sillä oli upea puku ja aurinkolasit ja tuo huulikiiltokamera oli se paras juttu. Tuo rasti tuossa nuken vieressä taitaa olla jokin wishlist-merkintä, joko minun tai siskoni (luultavasti kummankin).


Tämän mainoksen laatu kärsi skannatessa ja muokattaessa, mutta kyllähän tuosta selvän saa. Muistan miten pidin Keniä hyvin komeana tuossa kapteenin puvussa. Midgen hattu on aika hieno, muuten en tainnut välittää koko nukesta. Midge oli aina jotenkin tylsemmän oloinen kuin aina trendikäs ja ihana Barbie.

Noista asuseteistä mikään ei ole kovinkaan hieno, mutta kuvastaa hyvin ajan tyyliä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivat kommentit piristää aina. Jokainen kommentti kuitenkin tarkistetaan ennen julkaisua, joten ne eivät ole näkösällä heti. Kiitos kommentistasi.